مدیر گروه بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
التور تهدید سلامت بین المللی

التور تهدید سلامت بین المللی
مدیر گروه بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به تبادلات جمعیتی اتباع کشورهای افغانستان و پاکستان در مرزهای استان بر اجرای کامل نظام مراقبت بیماریها در پایگاههای مراقبت مرزی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی - دکتر مجید سرتیپی مدیرگروه بیماری واگیر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کارگاه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و غذا و عفونت های بیمارستانی با اعلام این مطلب گفت: التور دومین عامل اصلی مرگ و میر در کودکان زیر پنج سال است و هر ساله تعداد زیادی از کودکان زیر پنج سال بخاطر این بیماری جان خود را از دست می دهند و با استفاده از آبهای آشامیدنی سالم و بهداشت مناسب می توان از التور پیشگیری کرد.
وی ادامه داد: باکتری ها، ویروس ها و مواد شیمایی از عوامل بیماری زای منتقله از آب و غذا هستند و التور بعنوان یک تهدید سلامت بین المللی است و این بیماری اپیدمی های گسترده با مرگ و میر بالا و سریع ایجاد می کند.
دکتر سرتیپی در خصوص اپیدمیولوژی، عوامل خطر و بار بیماری التور گفت: وبا می تواند بومی یا همه گیر باشد و سرعت انتقال آن به آبهای تمیز و فاضلاب امکان پذیر است.
به گفته دکتر سرتیپی مرگ و مير و ناخوشي بيماران، افزايش طول مدت بستري بيماران در بيمارستان و افزايش هزينه هاي ناشي از طولاني شدن اقامت بيماران، از جمله دلایل اهمیت مراقبت عفونت های بیمارستانی است.
گفتنی است: کارگاه دو روزه مدیریت بیماریها منتقله از آب و غذا با حضور کارشناسان بیماریها و کارشناسان کنترل عفونت بیمارستانها تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سالن PHC معاونت بهداشتی برگزار گردید.
comment