مداخلات انگیزشی و اقدامات حمایتی خانواده و جامعه در ترک اعتیاد، مهمترین مولفه تاثیر گذار
اعتیاد یک بیماری است که به صورت ناخوشیهای روانی و اختلالات رفتاری خودش را نشان میدهد و غالبا در قالب وابسته شدن به مصرف مواد، الکل و دخانیات یا اعتیاد رفتاری ظهور و بروز می کند.

به گزارش روابط عمومی- فاطمه سرگزی مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست هفتگی کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن معرفی انجمن متعادن گمنام (NA) گفت: تاثیر سلامت روان، روشهای فرزند پروری، سبک مقابله با مشکلات فردی و اجتماعی و همچنین کیفیت ارتباط افراد در سطح خانواده، محل تحصیل و محل کار، بر پدیده اعتیاد، یکی از مهمترین موضوعاتی است که روان شناسان و جامعه شناسان بر آن تاکید ویژه ای دارند.
وی گفت: تاب آوری، سازگاری و داشتن مهارتهای مقابله ای موثر مانند مقابله با خلق منفی، مدیریت استرس، تفکر نقاد، مهارت قاطعیت و تصمیم گیری نقش بسیار مهمی در پیشگیری از اعتیاد برای افراد دارد، لذا آموختن و بکار بستن این مهارتها برای هر فرد ازضروریات مهم و اساسی میباشد.
وی ادامه داد: افرادی که از سلامت روان برخوردارند می توانند از خود در مقابل آسیب های اجتماعی محافظت کنند، در مقابل افرادی که در زمینه سلامت روان با مشکل مواجه هستند و آگاهی پایینی در این زمینه دارند، مهمترین ویژگی کلیدی شان این است که از طرد شدن می ترسند و مدام فاصله خود را با دیگران حفظ می کنند. بدین منظور توجه همه جانبه در این خصوص و پرداختن به همه ابعاد از سوی متولیان پیشگیری و درمان،کمک کننده خواهد بود.
گفتنی است: نشست مدیران و کارکنان حوزه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعضای انجمن معتادین گمنام (NA) صبح امروز برگزار گردید و اعضای این انجمن،خدمات این انجمن ،محل تشکیل جلسات و 12 گام کلیدی برای بهبودی بیماران مبتلا به اعتیاد را معرفی نمودند.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment