فعالیت واحدهای نظارتی بهداشت محیط برای ارتقاء سلامت عزاداران حسینی
فعالیت واحدهای نظارتی بهداشت محیط برای ارتقاء سلامت عزاداران حسینی

فعالیت های نظارتی و آموزشی واحد بهداشت محیط در ایام عزاداری ماه محرم و صفر افزایش می یابد.
به گزارش روابط عمومی - دکتر سید مهدی طبا طبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: در راستای تامین سلامت هیاتهای عزاداری در مساجد وتکایا، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر توزیع مواد غذایی سالم با حضور بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ایام محرم وصفر صورت می گیرد.
وی گفت: در این ایام 82 بازرس بهداشت محیط در قالب 41 تیم بازرسی و آموزشی دو نفره اقدام به نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی از قبیل مساجد، تکایا، حسینیه ها و ایستگاههای صلواتی، نظارت می کنند.
دکتر طباطبایی باتوجه به انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام به شهروندان و همچنین به حسینیهها، دستهها و هیأت های عزاداری پیشنهاد کرد که دام را از مراکز عرضه بهداشتی دام خریداری کرده، ذبح نمایند و تا آنجا که امکان دارد از ذبح دام در معابر پرهیز نمایند.
وی ادامه داد: هرگونه پخت و پز مواد غذایی باید درمکان های بهداشتی صورت گیرد و برای تهیه آن نیز از مواد غذایی سالم و مورد تایید استفاده گردد. به گفته دکتر طباطبائی همه افرادی که در طبخ و توزیع مواد غذایی مشارکت دارند باید دارای کارت بهداشت باشند.
معاون بهداشتی افزود؛ با توجه به رواج استفاده از ظروف یکبار مصرف در مراسم عزاداری و سایر مراسمی که تعداد میهمانان نسبتا بالاست، توصیه جدّی کارشناسان بهداشتی برای بسته بندی و توزیع مواد غذائی و نوشیدنی های گرم استفاده از ظروف یکبار مصرف کاغذی، آلومینیومی و با ظروف یکبار مصرف تولید شده بر پایه مواد گیاهی و سلولزی است.
دکتر طباطبایی ضمن درخواست از عزاداران حسینی برای مشارکت در حفظ سلامت محیط زیست از هموطنان خواست تا باقیماده مواد غذائی و یا ظروف و لیون های استفاده شده را به شکل بهداشتی دفع نمایند.
وی در پایان با معرفی مجدد سامانه تلفنی 190 که به صورت 24 ساعته فعال است گفت: این سامانه تلفنی در تمام ایام سال آماده دریافت پیام ها، نظرات، پیشنهادات، اخبار و یا شکایات هموطنان عزیز در خصوص مسائل بهداشت محیطی است.
comment