اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان در شرایط کرونا
اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان در شرایط کرونا
مصرف زیاد قند، نمک و چربی امکان ابتلا به کرونا را افزایش می دهد
مصرف زیاد قند، نمک و چربی امکان ابتلا به کرونا را افزایش می دهد
راهنمای آموزشی واکسیناسیون کووید-19 جهت کارکنان نظام سلامت
بیماری کرونا یک بیماری ویروسی قابل انتقال بین انسان ها است که از طریق قطرات تنفسی یا تماس با سطوح و اشیای آلوده منتقل می شود.
معاون بهداشت عنوان کرد؛
سهل انگاری و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی مهم ترین تهدید جهت ورود به خیز جدید کرونا
متاسفانه درصد رعایت دستورالعمل های بهداشتی در استان سیستان بلوچستان کاهش یافته و موارد بیماری رو به افزایش است و خیز جدید بیماری در حال اتفاق است.
معاون بهداشت عنوان کرد؛ نگرانی از جایگزینی ویروس جهش یافته انگلیسی با ویروس کرونای قبلی
نگرانی از جایگزینی ویروس جهش یافته انگلیسی با ویروس کرونای قبلی
معاون بهداشت دانشگاه عنوان کرد؛ طرح شهید سلیمانی یک فرصت طلایی برای مدیریت بیماری کرونا
طرح شهید سلیمانی یک فرصت طلایی برای مدیریت بیماری کرونا
بیش از 3 هزار بازرسی توسط کارشناسان سلامت محیط و کار از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
در طرح تشدید سلامت نوروزی، کارشناسان سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیش از 3 هزار 700 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را انجام دادند.
خدمت بی منت و با کیفیت، بهترین تعریف برای مجموعه خدوم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
قائم مقام معاون بهداشت وزارات بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سفر به زاهدان از ارائه خدمات منظم و با کیفیت به مردم توسط مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تقدیر کرد.
معاون بهداشت دانشگاه عنوان کرد؛
پايبندي به شيوه زندگي سالم از مهمترين اصول پيشگيري و كاهش بار بيماري در جوامع است
سومین روز هفته سلامت مردان بعنوان شیوه زندگی سالم مردان در بحران کرونا با تاکید بر چاقی نام گذاری شده است.