روابط عمومی/برگزاری جشنواره غذای سالم در مرکز بهداشت کنارک همزمان با هفته ملی سلامت.
جشنواره غذای سالم با موضوع (ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم ) به همت کارکنان مرکز بهداشت و به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت برگزار گردید.

همزمان با هفته ملی سلامت 96 و با هدف ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم ، جشنواره ی غذای سالم با حضور مهندس عباس عرب سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کنارک ، پرسنل ستاد شبکه بهداشت و درمان ، پرسنل و دانش آموزان بهورزی در سالن آموزشگاه بهورزی برگزار شد .
در این برنامه بانوان مرکز بهداشت شهرستان کنارک با پخت انواع غذای سنتی و سالم هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشتند .
مهندس عرب در این برنامه در خصوص اهمیت مصرف غذاهای سالم و خانگی ، عدم مصرف فست فودها و تنقلات مضر ، داشتن تحرک بدنی مناسب و لزوم اطلاع رسانی به جامعه در باره ی خطرات چاقی و ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی صحبت کردند .
در پایان مهندس عرب از کلیه کسانی که در برپایی این جشنواره همکاری داشته اند تقدیر و تشکر کردند و به نفرات برتر آشپزی به قید قرعه جوایزی به رسم یادبود اهدا نمودند.
comment