روابط عمومی/آغاز طرح تشدید وکنترل و نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و قنادیها از امروز در سیستان و بلو چستان
طرح تشدید کنترل و نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و قنادیها و رستورانها ویژه ماه رمضان از امروز در استان سیستان و بلو چستان آغاز شد.

طرح تشدید کنترل و نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و قنادیها و رستورانها ویژه ماه رمضان از امروز در استان سیستان و بلو چستان آغاز شد.
دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: 82 بازرس در قالب 41 تیم در طرح سلامت ماه مبارک رمضان نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی شهرستان های تحت پوشش این دانشگاه را برعهده دارند.
وی ادامه داد: هفت هزار و 305 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این طرح مورد بازرسی و نظارت کارشناسان بهداشتی سیستان و بلوچستان قرار می گیرند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: با توجه به افزایش خرید زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان بخشی از فعالیت بازرسان بررسی وضعیت قنادی هاست.
وی افزود: به منظور رعایت موازین بهداشتی اغذیه فروشی ها، محل های فروش حلیم، شله زرد و آش با جدیت بیشتری مورد بازرسی تیم های سلامت محیط و کار دانشگاه قرار خواهد گرفت و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی از فعالیت آنان جلوگیری خواهد شد.
وی از شهروندان خواست که برای تهیه اقلام ماه مبارک رمضان به مکان های معتبر و شناخته شده مراجعه و مواد غذایی و اولیه مورد نیاز را از این مراکز خریداری نمایند
سامانه 190 برای مدیریت و نظارت بر عمکرد بهداشتی فروشندگان مواد غذایی در تمام شبانه روز انتقادات، شکایات و پیشنهادات شهروندان را منعکس خواهد کرد.
comment