روابط عمومی/ ترویج فرهنگ سلامت در مرکز وحدت و همدلی با مشارکت علمای تشیع وتسنن استان سیستان وبلوچستان
علمای تشیع وتسنن استان سیستان و بلوچستان در کنار سایر اقشار مردم در ترویج فرهنگ سلامت مشارکت فعال دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان: در نشست فصلی مدیران حوزه بهداشت و روسای شبکه ها ومراکز بهداشت در سراوان، با بیان این مطلب که: استان سیستان و بلوچستان منادی وحدت وهمدلی در کشور است، خاطرنشان کرد: لازمه تسریع در ترویج فرهنگ سلامت واجتماعی کردن سلامت در همه مناطق استان، همدلی و بهره مندی از نفوذ معنوی علمای تشیع وتسنن در استان است.
دکتر سید محمد هاشمی شهری تصریح کرد: با توجه به فراهم بودن نسبی ملزومات پزشکی، تجهیزات، داروها و مکمل های مورد نیاز در واحدهای سطح یک ارائه خدمات بهداشتی، تلاش برای ارتقاء شاخص های ارتباطی و افزایش مستمر و رضایتمندی مردم باید بیش از پیش مورد توجه همکاران حوزه سلامت قرار بگیرد.
وی ادامه داد: تکمیل پرونده الکترونیک سلامت و ثبت خدمات و اطلاعات در سامانه یکپارچه بهداشت(سامانه سیب) به صورت ویژه مورد اهتمام مدیران و کارشناسان در همه رده های خدمتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تکمیل پرونده الکترونیک سلامت، گام نخست برای استقرار نظام ارجاع و سیستم سطح بندی خدمات است و به همین دلیل به صورت ویژه از سوی وزارت متبوع مورد تاکید قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه: الگوهای عملیاتی و دستورالعمل های طرح تحول نظام سلامت مهمترین نقشه راه حوزه بهداشت است، از تدوین "دستورالعمل اجرائی خود مراقبتی" در حوزه سلامت استان سیستان وبلوچستان خبر داد: وافزود، به زودی این دستورالعمل جهت اجرای بهتر برنامه ها در اختیار شهرستانها قرار خواهد گرفت.
دکتر طباطبائی: مقوله مشتری مداری و توجه به نیازهای بهداشتی، درمانی و روانی مراجعین را از مهمترین محورهای مورد توجه طرح تحول نظام سلامت، عنوان کرد .
لازم به ذکر است: در این نشست دوروزه که جمعی از مدیران گروههای بهداشتی و همچنین مدیران مالی، بودجه، و بازرسی وروابط عمومی وهمچنین مدیران شبکه ها ومراکز بهداشت استان حضور داشتند، برخی از مشکلات وچالشهای عرصه سلامت را در حضور ریاست دانشگاه بررسی، تا نسبت به رفع آنها وبه منظور خدمات رسانی بهتر به مردم چاره اندیشی گردد.
comment