تغذیه مناسب یکی از عوامل مهم تقویت سیستم ایمنی بدن
مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده، مدارس و تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: داشتن روحیه قوی و شاد، خواب کافی و منظم و تغذیه مناسب از مهمترین عوامل موثر بر ارتقای سطح سیستم ایمنی افراد و مقابله با کرونا است.

تغذیه مناسب یکی از عوامل مهم تقویت سیستم ایمنی بدن
مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده، مدارس و تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: داشتن روحیه قوی و شاد، خواب کافی و منظم و تغذیه مناسب از مهمترین عوامل موثر بر ارتقای سطح سیستم ایمنی افراد و مقابله با کرونا است.
به گزارش روابط عمومی_خانم دکتر مریم زابلی مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده، مدارس و تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تغذیه ارتباط نزدیکی به سیستم ایمنی بدن و چگونگی واکنش آن در مقابل ویروسها دارد و داشتن روحیه قوی، شادی، خواب کافی و تغذیه مناسب از مهمترین عوامل موثر بر سیستم ایمنی افراد است.
وی ادامه داد: افراد لازم است برای ارتقای سیستم ایمنی بدن خود از انواع میوه, سبزیجات، حبوبات, غلات، آجیل ها, محصولات لبنی کم چرب و همچنین کنسرو ماهی و تخم مرغ که منابع غنی پروتئین هستند، استفاده کنند.
مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده، مدارس و تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر پرهیز از استفاده گوشتهای فرآوری شده مثل سوسیس، کالباس و انواع کبابها تاکید کرد و ادامه داد: کباب انواع گوشت به دلیل نیمپز بودن احتمال انتقال آلودگی را افزایش میدهد.
به گفته وی، تخم مرغ یکی از مفیدترین مواد غذایی است که باعث ارتقای سیستم ایمنی میشود فقط باید توجه داشته باشید که به صورت کاملا پخته استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: برای ارتقای سیستم ایمنی بدن حتما لبنیات نیز در سبد غذایی اضافه شود و مصرف لبنیات کم چرب یکی از راه های کاهش مصرف اسیدهای چرب اشباع شده که برای سلامتی مضرر هستند می باشد, شیرهای فرادما یا مدت دار انتخاب های بسیار مناسبی برای ایام قرنطینه می باشند.
به گفته وی کنسرو ماهی نیز منبع بسیار خوبی از پروتئین و چربی های مفید مانند امگا 3 است ولی در مصرف تن ماهی به موارد چون جوشاندن کنسرو به مدت 20 دقیقه در آبجوش و متورم نبودن آن قبل از مصرف دقت نمایید.
وی همچنین اذعان داشت : مصرف فراوان مایعات نیز باید به صورت روزانه استفاده شود.
comment