بیش از 3 هزار بازرسی توسط کارشناسان سلامت محیط و کار از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
در طرح تشدید سلامت نوروزی، کارشناسان سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیش از 3 هزار 700 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را انجام دادند.

خبر
بیش از 3 هزار بازرسی توسط کارشناسان سلامت محیط و کار از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
در طرح تشدید سلامت نوروزی، کارشناسان سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیش از 3 هزار 700 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را انجام دادند.
به گزارش روابط عمومی - دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفتگو با خبرنگار وبدا در زاهدان با اعلام این مطلب گفت: طرح تشدید نظارتی سلامت نوروزی از 25 اسفندماه آغاز شده و تاکنون 105 بازرس سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیش از 3 هزار 700 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را انجام دادند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: در این بازرسی ها بیش از 2هزار 243 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم گردید.
وی گفت: از ابتدای طرح تشدید سلامت نوروزی تاکنون 38 واحد صنفی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و 24 واحد صنفی پلمب گردید.
وی ادامه داد: در طی این بازدیدها بازرسان بهداشت محیط از دستگاه های پرتابل(سنجش سریع میکروب) استفاده می کنند که تعداد 611 مورد سنجش توسط دستگاههای پرتابل صورت گرفته است و بیش از .500 مورد کلر سنجی از شبکه آب آشامیدنی انجام شده است.
دکتر طباطبایی رعایت اصول بهداشتی را در کنترل بیماری کرونا موثر عنوان کرد و افزود: استفاده از ماسک، دستکش و شتشوی مرتب دست ها توسط متصدیان، گندزدایی روزانه تجهیزات و سطوح واحد صنفی و حفظ فاصله اجتماعی بین مشتریان را توسط واحد های صنفی الزامی دانست.
شایان ذکر است: هموطنان عزیز می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و یا در صورتی که نسبت به نحوه اجرای دستورالعمل ها پیشنهاد، انتقاد و یا شکایتی داشته باشند به مراکز سلامت محیط کار در مراکز بهداشت شهرستان ها تابعه مراجعه و یا با شماره تلفن 190 تماس حاصل نمایند.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
جواد علی احمد
comment