هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی هنگام ذبح دام در مراسم عیدقربان
رئیس مرکز بهداشت زاهدان با بیان اینکه تب کریمه کنگو یکی از مهم ترین بیماری های منتقله از حیوان به انسان است گفت: راه اصلی ابتلا به تب کریمه کنگو تماس با کنه آلوده و ترشحات بدنی حیوان است.

هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی هنگام ذبح دام در
مراسم عیدقربان
رئیس مرکز بهداشت زاهدان با بیان اینکه تب کریمه کنگو یکی از مهم ترین بیماری های منتقله از حیوان به انسان است گفت: راه اصلی ابتلا به تب کریمه کنگو تماس با کنه آلوده و ترشحات بدنی حیوان است.
مهندس سید محمود فاطمی ادامه داد: ظاهر دام به هیچ عنوان نمی تواند نشان دهنده وجود بیماری در حیوان باشد و بر همین اساس رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی بهداشتی برای افرادی که با دام سروکار دارند، الزامی است.
وی ادامه داد: بیماری تب کریمه کنگو در صورتی که زود تشخیص داده شود، قابل درمان است.
وی افزود: رعایت بهداشت فردی و خرید گوشت از مراکز معتبر از ابتلا به بیماری پیشگیری می کند، افرادی که در کشتارگاه ها کار می کنند، باید از دستکش و چکمه و روپوش استفاده کنند.
مهندس فاطمی گفت: از گوشت کاملا پخته شده استفاده کنید، بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت پخته و بهداشتی، منتقل نمی شود، گوشت دام ذبح شده باید به مدت حداقل 24 ساعت در یخچال ( نه در فریزر) قرار داده شود تا چنانچه ویروسی در گوشت وجود داشته باشد، از بین برود.
رئیس مرکز بهداشت زاهدان در پایان افزود: مردم از خرید دام کنار جاده ها و معابر خودداری نمایند و سعی شود تا ذبح دام در کشتارگاهها انجام شود.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment