روابط عمومی/معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در بازدید از رستورانها وقنادیهای شهر زاهدان عنوان کرد: استمرار نظارتهای بهداشت محیطی از مراکز عرضه مواد غذایی برنامه محوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان به همراه تیم های بهداشت محیط از برخی از رستورانها وقنادیهای شهر زاهدان بازدید کرد واز تشدید نظارتهای بهداشت محیطی بعنوان برنامه محوری سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد .
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان به همراه تیم های بهداشت محیط از برخی از رستورانها وقنادیهای شهر زاهدان بازدید کرد واز تشدید نظارتهای بهداشت محیطی بعنوان برنامه محوری سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد .
به گزارش روابط عمومی :دکترملک کیانی معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در حاشیه بازدید از قنادیها ورستورانهای شهر زاهدان اظهار داشت :نظارتهای مستمر بهداشت محیطی در تمامی ایام سال با هدف حفظ سلامت مردم وپیشگیری از بیماریهای مختلف از برنامه های شاخص دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
وی ادامه داد : بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی موفق شدند بیش از 4 هزار کیلو گرم مواد غذایی تاریخ کذشته وغیر قابل مصرف را شناسایی ومعدوم نمایند.وبیش از 9800 مورد بازرسی از مراکز عرضه مواد غذایی در سطح شهرستانها واماکن بین راهی را به انجام برسانند.
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان تصریح کرد :مردم عزیز ومسافرین گرامی درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موارد را به سامانه شبانه روزی 190 منعکس نمایند .
لازم به ذکر است :دستگاههای پرتابل سنجش سریع میزان آلودگی مواد غذایی برای اولین سال مورد استفاده بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان قرار گرفته است .
comment