افزایش 23 امتیازی و ارتقاء به سطح مطلوب در اجرای برنامه عملیاتی توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال 1397
افزایش 23 امتیازی و ارتقاء به سطح مطلوب در اجرای برنامه عملیاتی توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال 1397

افزایش 23 امتیازی و ارتقاء به سطح مطلوب در اجرای برنامه عملیاتی توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال 1397 بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته توسط وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با افزایش 23 امتیازی به سطح مطلوب در اجرای برنامه عملیاتی در سال 1397 ارتقاء یافت.
به گزارش روابط عمومی- دکتر مهدی زنگنه قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در امور برنامه ریزی با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه در برنامه عملیاتی سال 97 ،عملکرد تمامی معاونتها و حوزه های تابعه دانشگاه توسط وزارت از سطح متوسط به سطح مطلوب ارتقاء یافت گفت:در ارزیابی سال 96 ، امتیاز دانشگاه در اجرای برنامه عملیاتی 70 بود که هم اکنون به 93 افزایش یافته است.
وی افزود: از سال 95 تا کنون تمامی حوزه های تحت پوشش دانشگاه دارای برنامه عملیاتی مدون و یکپارچه می باشند که بر اساس اهداف کلان مصوب وزارت بهداشت تدوین شده است .
وی ادامه داد: پیشرفت فیزیکی تمام فعالیتهای برنامه مذکور در سامانه تحت وب کشوری بصورت ماهیانه ثبت و توسط کارشناسان وزارتی مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفته و امتیازدهی می شود.
دکتر زنگنه با بیان اینکه نتایج برنامه به صورت مستمر در جلسات هیات امنای دانشگاه گزارش و تحلیل می می شود تصریح کرد:.نتایج مذکور در ارزیابی عملکرد دانشگاه توسط وزارت نقش بسزایی دارد.
آقای محمد سالاری مدیر پایش برنامه عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تحقق برنامه ها و پیشرفت خوب فعالیتها در سال 97 مرهون تلاش مستمر و همدلی خوب همکاران در تمامی حوزه های دانشگاه است.
وی ادامه داد: برگزاری کارگروه های پایش برنامه عملیاتی در سال 97، رصد پیشرفت فیزیکی فعالیتها و ارسال بازخوردهای به هنگام آماری به معاونتها و ادارات تابعه، در اجرای بهینه برنامه عملیاتی و تحقق اهداف آن تاثیر بسزایی داشته است .
آقای حسین شهرکی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز با اشاره به افزایش حدود 31 امتیازی عملکرد معاونت توسعه در برنامه عملیاتی گفت: یکی از مهمترین اهداف اجرای برنامه عملیاتی برنامه ریزی برای افزایش بهره وری منابع مالی، فیزیکی و ارتقاء فرهنگ سازمانی است و انجام به موقع آنها موجب ارتقاء سطح سازمانی دستگاه به شمار می رود.
وی افزود: حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با کسب امتیاز 88.80 در مقایسه با میانگین کشوری نسبت به سال 96 که امتیاز این معاونت 58 بوده از رشد قابل قبولی در این حوزه برخوردار است.
وی در پایان از تلاشهای ارزنده مدیران و کارشناسان حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع بدلیل همکاری و ارائه به موقع مستندات و مدارک و بارگذاری آنها در سامانه جهت رسیدن به اهداف سازمانی تشکر و قدردانی کرد.
comment