هم استانی ها پاسخگوی شماره تلفن 4030 باشند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر همکاری و پاسخگویی هموطنان به شماره تلفن 4030 جهت بیماریابی کرونا تاکید کرد.
غربالگری اتباع بیگانه و رصد کرونا ویروس، توسط تیم های بهداشتی مستقر در اردوگاه الغدیر زاهدان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از رصد و غربالگری اتباع بیگانه در اردوگاه الغدیر زاهدان خبر داد.
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ستتاد بحران؛
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ستاد بحران گفت: همراهی مردم با نظام سلامت باعث قطع چرخه انتقال ویروس کرونا خواهد شد.
پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت فرا رسیدن سال نو
در آستانه فرا رسیدن عید نوروز باستانی و آغاز سال نو، تبریک و تهنیت صمیمانه خود را به شما تقدیم می نمایم و در پرتو الطاف بی کران خداوندی، سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، عزت و کامیابی را برایتان آرزومندم.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد ؛
ثبت بیش از 37 هزار نفر در سامانه خود اظهاری بیماری کرونا
در راستای غربالگری الکترونیکی افراد مشکوک به بیماری کرونا، بیش از 37 هزار نفر در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سامانه خود اظهاری ثبت اطلاعات نموده اند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد؛
آغاز پویش دانش آموزی من کرونا را شکست می دهم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛
دوطلبان سلامت همگام با نظام سلامت در جهت پیشگیری از بیماری کرونا
بیش از 8 هزار داوطلب سلامت، همگام با سایر کارکنان نظام سلامت در جهت پیشگیری از بیماری کرونا فعالیت می کنند.
روزانه بیش از یک هزار نفر اتباع بیگانه در اردوگاه الغدیر زاهدان غربالگری می شوند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از ارزیابی و نظارت های روزانه تیم های سلامت در اردوگاه الغدیر زاهدان خبر داد.
مراقبت های سالمندان برای پیشگیری از کرونا
مدیر گروه سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر مراقبت و مواظبت سالمندان و کسانی که بیماری زمینه ای جسمی دارند، تاکید کرد.