روابط عمومی/تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ...از خرید زلوبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
هرساله با شروع ماه مبارک رمضان نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با شدت بیشتری انجام می شود.
هرساله با شروع ماه مبارک رمضان نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با شدت بیشتری انجام می شود.
مهندس عبدالرزاق پاکزاد رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت : نظارتهای بهداشت محیطی در سطح استان سیستان وبلوچستان از برنامه های محوری بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می باشد که در ماه مبارک رمضان این فعالیتها با حساسیت بیشتر و با اولویت نظارت بر طرز تهیه و توزیع مواد غذایی وشیرینی مانند شله، حلیم، زولبیا و بامیه،و...با استفاده از تجهیزات نمونه برداری سنجش میزان آلودگی صورت می گیرد .
وی ادامه داد : تعداد 86 بازرس در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با انجام بازرسیها و نظارت و نمونه برداریهای مختلف تلاش می کنند مواد غذایی بصورت سالم تهیه ودراختیار شهروندان قرار گیرد.
مهندس پاکزاد توصیه کرد :هنگام خرید زلوبیا وبامیه توجه کنند که حالت خمیری وسوخته نباشد واثرات سوخته ناشی از پخت های قبلی بر روی محصول مشاهده نشود ودارای رنگ روشن باشد .
لازم به ذکر است : سامانه شکایات بهداشتی 190 پل ارتباطی بین مردم ومسئولین حوزه سلامت است شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی با این سامانه ارتباط بگیرند .
comment