تدوین راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (کووید ۱۹) برای استفاده عموم مردم
با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت آموزش و اطلاع رسانی صحیح به عموم مردم در این شرایط، "راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID -19) " تهیه و تدوین گردید .

تدوین راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (کووید ۱۹) برای استفاده عموم مردم
با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت آموزش و اطلاع رسانی صحیح به عموم مردم در این شرایط، "راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID -19) " تهیه و تدوین گردید .
به گزارش روابط عمومی دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت آموزش و اطلاع رسانی صحیح به کارکنان حوزه بهداشت و عموم مردم در این شرایط،راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID -19) توسط وزارت بهداشت تهیه و تدوین شد.
برای مشاهده و دانلود راهنمای مدیریت تغذیه در بیماری کرونا اینجا کلیک نمایید
comment