مدیریت و مراقبت بیماریهای واگیر در طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مدافعان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تلاشهای شبانهروزی، نوروزی آرام و امن را برای مردم رقم زدند
شستشوی سبزیجات و میوه ها یکی از راه های پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا است
شستشوی سبزیجات و استفاده از مواد ضدعفونی کننده و عدم شستشوی ظرف ومیوه و سبزیجات در آب های جاری منجر به پیشگیری از ابتلا به بیماریهای گوارشی منتقله از آب و غذا می شود
انجام بیش از 7 هزار بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
از ابتدای آغاز برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان تاکنون 7 هزار و 162 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توسط بازرسان بهداشتی انجام شده است
افزایش خطر شیوع بیماریهای منتقله توسط پشه آئدس در مسافرتهای نوروزی؛ هشدار به مسافران
اقدامات پیشگیرانه از جمله راهکارهای مؤثر در مقابله با تهدید پشه آئدس به شمار میرود.
اضافه شدن واکسن شش گانه (هگزاوالان) به سبد واکسیناسیون کودکان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از اضافه شدن واکسن شش گانه (هگزاوالان) به برنامه واکسیناسیون کودکان خبر داد.
نقش بارز دانش آموختگان تغذیه در ارتقای سلامت جامعه برای رسیدن به زندگی سالم
امروزه جایگاه جهانی علم تغذیه و تاثیر رژیم غذایی سالم در پویایی، نشاط و سلامت جامعه بسیار برجسته تر از قبل می باشد . به همین دلیل اختصاص یک روز جهانی به کارشناسان و متخصصین تغذیه ( دومین چهارشنبه ماه مارس ) و همچنین ثبت روز 16 اسفند به عنوان روز ملی " کارشناسان و متخصصین تغذیه " در تقویم صنفی کشور ، نشان دهنده خدمات ارزشمند کارشناسان تغذیه در مشاوره ، پیشگیری و درمان بیماری ها می باشد .
سیستان و بلوچستان دومین استان دارای بیشترین تلفات در حوادث ترافیکی
سیستان و بلوچستان با چالشهای جدی در زمینه تصادفات جادهای مواجه است، بر اساس آمار این استان از نظر تعداد تلفات جادهای بعد از سمنان در رتبه دوم کشور قرار دارد
درمان به موقع کم کاری تیروئید از بروز عقب ماندگی در کودکان پیشگیری می کند
درمان به موقع کم کاری تیرویید مادرزادی از بروز عقب ماندگی ذهنی در کودکان پیشگیری می کند.
غربالگری دیابت در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی برای افراد بالای ۳۰ سال انجام میشود
با توجه به اینکه نیمی از مبتلایان به دیابت از بیماری خود آگاهی ندارند، تمامی افراد بالای ۳۰ سال می توانند به پایگاهها و خانه های بهداشت مراجعه و از نظر این بیماری غربالگری شوند.
مصرف ۸ لیوان آب از افطار تا سحری و رعایت تنوع غذایی
با توجه به اهمیت تغذیه صحیح در ماه رمضان، توصیه می شود روزهداران برای پیشگیری از کمآبی بدن، حداقل ۸ لیوان آب در فاصله افطار تا سحری مصرف کنند و همچنین، رعایت تنوع و تعادل در مصرف مواد غذایی، کلید حفظ سلامت در این ماه است.