روابط عمومی/مراسم تکریم و معارفه مدیران حوزه بهداشت و درمان شهرستان خاش برگزار شد
در مراسمی که پیش از ظهر روز دیروز پنجشنبه برگزار شد مسئولین شبکه بهداشت و درمان، مرکز بهداشت و بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان خاش رسما معرفی شدند.

مراسم تکریم و معارفه مدیران حوزه بهداشت و درمان شهرستان خاش برگزار شد
در مراسمی که پیش از ظهر روز دیروز پنجشنبه برگزار شد مسئولین شبکه بهداشت و درمان، مرکز بهداشت و بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان خاش رسما معرفی شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این جلسه ضمن آرزوی توفیق خدمت برای همکارانی که مسئولیت های جدید را پذیرفته اند از خدمات مدیر سابق شبکه بهداشت و درمان، رئیس مرکز بهداشت شهرستان و رئیس قبلی بیمارستان امام خمینی(ره) تشکر و تقدیر کرد.
دکتر سید محمد هاشمی شهری با اشاره به اهمیت رضایتمندی مردم و توسعه دسترسی به خدمات، ارتقاء کیفیّت خدمات و اتمام طرح های عمرانی نا تمام را مهمترین وظیفه مدیران حوزه بهداشت و درمان برشمرد و گفت: علاوه بر 20 طرح عمرانی بزرگ و متوسط بهداشتی که در حوزه شهرستان خاش در دست اجراست بخش اورژانس جدید بیمارستان امام خمینی(ره) از مهمترین طرح های زیربنائی حوزه درمان در این شهرستان است که 1490 مترمربع زیربنا دارد و با راه اندازی آن بیش از ٢٥ تخت بستری به ظرفیت درمانی این شهرستان افزوده خواهد شد.
وی با بیان خلاصه ای از روند رو به رشد حوزه بهداشت و درمان استان در سال های پس از انقلاب اسلامی گفت: همه ما به یاد داریم و حتی برخی از مسئولین در همین جلسه عنوان نمودند که در زمان انقلاب تنها 2 نفر پزشک در شهرستان خاش حضور داشتند که این دو نفر هم تبعه دیگر کشورها بودند. به گفته دکتر هاشمی، نه تنها در حوزه پزشکی، بلکه در حوزه کارشناسی نیز وضعیت مشابهی بر استان حاکم بوده است به طوری که تا قبل از انقلاب اسلامی، تعداد معدودی کارشناسان آزمایشگاهی که در استان مشغول بکار بودند نیز غیر ایرانی بودند و حتی در سال های ابتدائی انقلاب هم ما کارشناسان بومی در این حوزه نداشتیم.
دکتر هاشمی با اشاره به ضرورت مستند سازی این دستاوردها و ثمرات ارزشمند گفت: مسلما نوجوانان و جوانان ما که در دوران انقلاب حضور نداشته اند از وضعیت نابسامان و اسف بار قبلی مطلع نیستند و انعکاس مقایسه ای دستاوردهای انقلاب اسلامی، به خصوص در حوزه بهداشت و درمان به تحلیل واقع بینانه از ثمرات عینی نظام جمهوری اسلامی ایران کمک خواهد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به حضور 20 تا 25 پزشک متخصص در بیمارستان شهرستان خاش گفت: با وجود تمام این اقدامات ما کار خود را تمام شده فرض نمی کنیم و معتقدیم تا روند توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور و به خصوص استان سیستان و بلوچستان باید بیش از پیش سرعت پیدا کند.
دکتر هاشمی شهری ضمن اعلام استقبال دانشگاه از نقدهای منصفانه گفت: نقد سازنده و دلسوزانه با سیاه نمائی و بهانه جوئی تفاوت دارد و فعالان حوزه بهداشت و درمان انتظار دارند تا هر نقدی با پیشنهاد عملی، و هر ایرادگیری با ارائه راه حل علمی همراه باشد چرا که عدم توجه به واقعیت ها بعضا منجر به قضاوت ها و اظهار نظرهای غیرمنصفانه می شود و می تواند دستاوردهای 40 ساله مردم مسلمان ایران در کسب استقلال و واگذاری مسئولیت اداره کشور به خودشان را زیر سوال ببرد.
امام جمعه شهرستان خاش نیز در این جلسه فرصت های زندگی و از جمله فرصت خدمت گذاری برای مسئولین را فرصت هائی گذرا عنوان کرد و گفت: مسلما هر مراسم معارفه ای، مراسم تکریم و تودیعی را درپی خواهد داشت و به همین دلیل تمامی کسانی که در هر جایگاهی مسئولیت خدمت به مردم را دارند باید با عملکرد خداپسندانه، در جهت خدمت واقعی به مردم گام بردارند.
حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا دهقان در بخش دیگری از سخنان خود حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این مراسم را نشاندهنده توجه ویژه نظام سلامت به وضعیت بهداشت و درمان شهرستان
خاش برشمرد و گفت: نیروی انسانی متخصص و متعهد مهمترین سرمایه حوزه بهداشت و درمان است و مطمئنا مسئولین برای استفاده مطلوب از تجارب کسانی که در جایگاه های اداری منشاء خدمات به مردم بوده اند برنامه ریزی هائی دارند.
وی با اشاره به اقداماتی که در زمینه توسعه مستمر شاخص های اجتماعی و به خصوص شاخص های بهداشت و درمان انجام می شود؛ این فرصت ها و این مسئولیت ها را ناشی از مجاهدت و شجاعت کسانی برشمرد که هم در دوران انقلاب اسلامی و هم در جنگ تحمیلی با نثار جان خود از استقلال و عظمت کشورمان صیانت و حفاظت کردند.
مولوی حافظ محمد علی شهنواز دیگر سخنران این مراسم بود. وی با قرائت آیاتی از سوره نصر گفت: به فرمایش پروردگار، نبی مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی(ص) رحمه للعالمین و الگوی حسن خلق و محبت بوده است و همه ما مسلمانان موظفیم تا در حد توان در زندگی اجتماعی مان از حسن خلق آن بزرگوار الگو برداری کنیم.
امام جمعه اهل سنت خاش با تشکر از خدماتی که در حوزه بهداشت و درمان این شهرستان و توسط مدیران، کارکنان و پزشکان فعال در بیمارستان انجام می شود، قدرشناسی مردم از این عزیزان را نمونه ای از حسن خلق و اخلاق نبوی برشمرد و گفت: من به مسئولین حوزه بهداشت و درمان هم توصیه کرده ام تا با الگو گرفتن از نبی مکرم اسلام(ص) با همه مردم و حتی کسانی که رفتار و سخن تلخ دارند هم با حسن خلق و سعه صدر برخورد کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بالا بودن آمار تصادفات جاده ای از مردم خواست تا با رعایت احتیاط و توجه به قوانین راهنمائی و رانندگی به سلامت خود و دیگران کمک کنند.
فرماندار شهرستان خاش نیز در این مراسم مسئولیت در بخش بهداشت و درمان را از مسئولیت های خطیر اجتماعی برشمرد و گفت: خوشبختانه با توجه دولت تدبیر و امید شاهد وقوع تحولات جدّی در حوزه بهداشت و درمان کشور و از جمله شهرستان خاش هستیم و خوشبختانه امروز به برکت اجرای طرح تحول نظام سلامت دیگر فرد ایرانی به دلیل ناتوانی مالی در تامین هزینه بیمارستان های دولتی به ما فرمانداران و یا ائمه جمعه مراجعه نمی کند.
مهندس عبدالحمید یوسفی با اشاره به وسعت شهرستان خاش و موقعیت این شهرستان در مرزهای جنوب شرقی کشور گفت: برای تغییر جدّی در وضعیت بهداشت و درمان نیازمند توجه جدّی در زمینه اختصاص اعتبارات دولتی هستیم و لازم است تا شهرستان هائی که خط مقدم جبهه سلامت کشور محسوب می شوند به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان و مجتمع آموزش عالی سلامت خاش نیز با تشکر از اعتماد رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در واگذاری مسئولیت خطیر سلامت مردم خاش گفت: برای استمرار رشد دسترسی مردم به خدمات بهداشت و درمان و ارتقاء شاخص های سلامت از تمام توان خود و ظرفیت های موجود استفاده خواهم کرد.
دکتر رضا کرد که از سال 1386 و زمان تاسیس بیمارستان امام خمینی(ره) خاش مسئولیت ریاست این بیمارستان را بر عهده داشته است گفت: این بیمارستان در بدو تاسیس تنها 96 تخت مصوب داشت ولی با توسعه بخش های بستری همکنون این ظرفیت به 136 تخت مصوب و 156 تخت فعال افزایش یافته است.
وی ساخت بخش اورژانس فعلی، بخش مراقبت های ویژه قلبی (CCU)، مراقبت های ویژه نوزادان(N.ICU)، پاتولوژی، مجموعه مسکن متخصصان، ساخت سایت سی تی اسکن و واحد امحاء بهداشتی زباله را از جمله مهمترین اقدامات توسعه ای در حوزه درمان شهرستان خاش برشمرد که با حمایت و کمک دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولین شهرستانی و همچنین مردم محترم خاش انجام شده است.
دکتر رضا کرد با اشاره به تاثیرات جدّی طرح تحول نظام سلامت در حمایت مالی
از بیماران و مراجعین به بیمارستان گفت: بخش اورژانس جدید، بخش زایشگاه و بلوک زایمانی و ساختمان جدید کلینیک ویژه تخصصی کوثر تنها بخشی از ثمرات و برکات طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان شهرستان خاش است و من به عنوان یک شهروند خاشی وظیفه دارم تا از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جناب آقای دکتر قاضی زاده هاشمی به جهت اجرای طرح تحول نظام سلامت و توجه ویژه به شهرستان خاش تشکر نمایم.
دکتر محمد رخشانی نیز در ابتدای این جلسه گزارش کوتاهی از اهم اقدامات انجام شده در مدت تصدی مدیریت شبکه بهداشت و درمان خاش ارائه داد که استمرار اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و حوزه درمان از جمله مهمترین این اقدامات بود.
وی با اشاره به توانمندی و ظرفیت منحصر بفرد حوزه بهداشت شهرستان خاش در زمینه دندانپزشکی استقرار موفقیت آمیز سامانه سیب(سامانه یکپارچه بهداشت) به رغم ضعف زیر ساخت اینترنت در برخی از روستاهای شهرستان و ادامه ساخت و ساز خانه های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت روستائی در قالب طرح های عمرانی طرح تحول و مصوبات سفر وزیر بهداشت به استان را از جمله مهمترین این موارد نام برد.
مدیر سابق شبکه بهداشت و درمان و موسسه آموزش عالی خاش با اشاره به وقوع حداقل 2 بحران زیست محیطی جدّی که می توانست به معضلات بزرگی برای سلامت مردم استان و حتی کشور تبدیل شود، موفقیت در مدیریت این بحران ها را ناشی از مشارکت صمیمانه دستگاه ها و نهادهای اجرائی مرتبط با سلامت، همکاری بین بخشی و تلاش همکاران شاغل در تمامی واحدهای نظام بهداشت و درمان شهرستان برشمرد و از همه این عزیزان تشکر و تقدیر کرد.
شایان ذکر است در چند روز اخیر با صدور احکام جداگانه ای مسئولین جدید حوزه بهداشت و درمان شهرستان خاش معرفی شدند.
طی حکمی با امضاء رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دکتر رضا کرد که تا پیش از این مسئولیت ریاست بیمارستان امام خمینی(ره) را بر عهده داشت به سرپرستی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش و مجتمع آموزش عالی سلامت این شهرستان منصوب و از خدمات دکتر محمد رخشانی، متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری شاغل در بیمارستان این شهرستان در مدت تصدی مدیریت شبکه بهداشت و درمان تقدیر و تشکر شد.
همچنین دکتر قاسم میری علی آباد، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تقدیر از خدمات دکتر رضا کرد در مدت تصدی ریاست بیمارستان امام خمینی(ره) خاش، طی حکمی دکتر محمود کردی، متخصص داخلی شاغل در این بیمارستان را به عنوان سرپرست بیمارستان مزبور منصوب کرد.
در حکم دیگری که از سوی دکتر سید محمد مهدی طباطبائی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان صادر شد، مهندس علی نقی زاده که در یازده سال گذشته به عنوان کارشناسان حوزه بهداشت در مناطق مختلف استان خدمت می کرده است به عنوان سرپرست مرکز بهداشت خاش معرفی و از خدمات دکتر منصور خاشی، دندانپزشک شاغل در این مرکز تقدیر و تشکر گردید.
comment