روابط عمومی/ظرفیت درمانی شهرستان سراوان به 350 تخت بستری افزایش پیدا می کند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: راه اندازی بیمارستان جدید سراوان مهمترین اولویت نظام سلامت در این شهرستان است و با توجه به اهمیت این موضوع برای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، بخشی از نیروی انسانی مورد نیاز برای راه اندازی این بیمارستان جدید نیز تامین شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: راه اندازی بیمارستان جدید سراوان مهمترین اولویت نظام سلامت در این شهرستان است و با توجه به اهمیت این موضوع برای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، بخشی از نیروی انسانی مورد نیاز برای راه اندازی این بیمارستان جدید نیز تامین شده است.
دکتر سید محمد هاشمی شهری با اشاره به شرایط خاص شهرستان مرزی سراوان گفت: در جلسه ای که هفته گذشته با وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشتم بر ضرورت تسریع در راه اندازی این مرکز درمانی تاکید شد و ما منتظریم تا بلافاصله پس از تحویل سازه بیمارستان از سوی اداره کل مسکن و شهرسازی، عملیات تجهیز و راه اندازی این مرکز درمانی را آغاز نمائیم.
وی با اشاره به جمعیت شهرستان، موقعیت جغرافیائی و برآوردهای تخصصی صورت گرفته که با لحاظ راه اندازی بیمارستان جدید در شهرستان سیب و سوران صورت گرفته است نیاز شهرستان سراوان به تخت های بستری را معادل 350 تخت بستری عنوان کرد و افزود: به همین دلیل بیمارستان جدید سراوان را به عنوان جایگزین بیمارستان قبلی تلقی نمی کنیم و پس از افتتاح بیمارستان جدید، بیمارستان رازی سراوان همچنان به ارائه خدمات به مردم مشغول خواهد بود.
دکتر هاشمی شهری اقداماتی که در زمینه بهسازی و بازسازی بیمارستان رازی سراوان و نصب تجهیزات تشخیصی و درمانی در این بیمارستان انجام شده است را از مصادیق خدمات دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به هموطنان نجیب و بزرگوار سراوانی برشمرد و گفت: علاوه بر افتتاح بخش جدید اورژانس و بلوک زایمانی که از استانداردترین و پیشرفته ترین بخش های درمانی استان هستند، در یکسال و نیم اخیر 91 تخت بستری به ظرفیت بیمارستان فعلی سراوان اضافه شده است.
وی با اشاره به بررسی ها و برآوردهای کارشناسی در زمینه تعیین تعداد تخت های بستری هر شهرستان و همچنین برآورد نیروی انسانی مورد نیاز حوزه سلامت گفت: چارت جدید تشکیلات حوزه درمان در شهرستان سراوان به تصویب رسیده است و به عنوان مثال با پی گیری ها و رایزنی هایی که انجام شده است تعداد ردیف های مشاغل پرستاری این شهرستان از 165 نفر به 405 افزایش پیدا کرد.
دکتر هاشمی شهری که صبح امروز شنبه 25 خردادماه و در جمع اعضاء کمیته برونسپاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سخن می گفت بر اهمیت توجه به شاخص های علمی برای برآورد منابع مورد نیاز واحدهای بهداشتی و درمانی تاکید کرد و گفت: با توجه به ضرایب تعداد تخت به نیروی انسانی، تاکنون 141 نفر از نیروی انسانی مورد نیاز برای راه اندازی بیمارستان جدید این شهرستان جذب شده اند و 120 نفر از نیروهای باقی مانده نیز در مجوزهای آتی استخدامی جذب و بکارگیری خواهند شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به نظر مساعد جناب آقای دکتر نمکی به تامین نیازهای شهرستان های تابعه سیستان و بلوچستان گفت: در صورتی که واقعیت های حوزه بهداشت و درمان به شکل کارشناسی و با هدف رفع مشکل به مسئولین ذیربط در وزارت متبوع و سایر نهادهای ذیربط از قبیل سازمان مدیریت و برنامه ریزی و اداره امور استخدامی کشور منتقل شود مساعدت و همکاری لازم صورت خواهد گرفت.
دکتر هاشمی شهری وجود مجوز رسمی از سازمان های ذیربط را برای هر گونه جذب و استخدام نیروی انسانی در واحدهای تابعه این دانشگاه ضروری برشمرد و گفت: در صورت وجود مجوز جذب و بکارگیری، انتخاب افراد در فضای رقابتی، با اولویت قاطع نیروهای بومی و با اطلاع رسانی کامل و شفاف به تمام متقاضیان هر ردیف شغلی صورت خواهد گرفت.
وی با خطاب قرار دادن مسئولین واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: پشت سر گذاشت مراحل گزینش و تائید صلاحیت های عمومی و اختصاصی آخرین مرحله از فرایند بکارگیری نیروی انسانی است و هیچ کس بدون پشت سر گذاشتن این مراحل نباید به فضای کار وارد شود.
comment