روابط عمومی/با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و سازمان جهاد کشاورزی اجرا خواهد شد
برنامه بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی استان با آموزش کاشت وایجاد باغچه های خانگی

کارگاه آموزشی بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی با اجرای برنامه های آموزشی کاشت سبزی وسایر اقلام غذایی با حضور کارشناسان جهاد کشاورزی وبهورزان ومراقبین سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی: دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب که، تنوع و تعادل در مصرف گروههای غذایی ، پایه سلامت جسمی، روحی و روانی یک خانواده است ، خاطر نشان کرد: در راستای دستیابی به اهداف کلان سند ملی تغذیه وامنیت غذایی ، ترویج تغذیه سالم وکاهش بار ناشی از عوامل خطر تغذیه ای بیماریهای غیر واگیر و به منظور افزایش دسترسی به غذای سالم وتوانمند سازی زنان که مدیریت تغذیه اعضای خانواده را به عهده دارند ، برنامه بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی استان با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و سازمان جهاد کشاورزی اجرایی می گردد.
وی ادامه داد: در این برنامه با برگزاری کارگاههای آموزشی مراقبین سلامت وبهورزان برنامه های آموزشی در زمینه کاشت سبزی واقلام غذایی را از تسهیلگران جهاد کشاورزی فرا می گیرند و در زمینه آموزش به زنان روستایی وتوانمند نمودن آنان برای ایجاد باغچه و سبزی کاری برای استفاده از محصول سالم اقدام خواهند کرد .
معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: همت زنان و بانوان آگاه در تامین وعده های غذایی متنوع و مغذی با توجه به نیاز همه اعضای خانوار از نوزاد تا کهنسال، مقاومت آنان را در برابر ابتلا به بیماری ها و بخصوص بیماری های دارای منشا غذایی، بالا برده و به سلامت جامعه کمک می کند.
لازم به ذکر است :در این کارگاه یک روزه آموزش تغذیه صحیح ، معرفی گروههای غذایی و رهنمودهایی غذایی توسط کارشناسان تغذیه و آموزش کاشت وایجاد باغچه خانگی به صورت تئوری و عملی توسط کارشناسان جهاد کشاورزی به بهورزان ومراقبین سلامت آموزش داده شد .
comment