روابط عمومی/اغذیه فروشی ها و مرغ کنتاکی های شهر زاهدان توسط بازرسان بهداشت محیط زاهدان نظارت شدند.
برنامه بازدیدبهداشتی ازفروشندگان مرغ کنتاکی با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه وایمنی موادغذایی درسطح عرضه و به منظورکاهش بیماریهای مرتبط با موادغذایی از ابتدای تیرماه سال جاری با حضورفعال بازرسین بهداشت محیط درساعات اداری وغیراداری برگزارگردید.

برنامه بازدیدبهداشتی ازفروشندگان مرغ کنتاکی با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه وایمنی موادغذایی درسطح عرضه و به منظورکاهش بیماریهای مرتبط با موادغذایی از ابتدای تیرماه سال جاری با حضورفعال بازرسین بهداشت محیط درساعات اداری وغیراداری برگزارگردید.
رییس مرکزبهداشت زاهدان با تشکیل جلسه ای برای متصدیان و آشپزان این صنوف جهت ارتقای بهداشت درمراکزفروش مرغ کنتاکی براستفاده ازمرغ کشتارروز با کیفیت وسالم و رعایت بهداشت فردی تاکیدنمودند.
مهندس فرزادکدخدایی کارشناس مسئول واحدبهداشت محیط وحرفه ای مرکزبهداشت زاهدان اعلام نمود درطول این بازدیدها ازتعداد40 باب مرکزفروش مرغ کنتاکی بازدید شد که تعداد20 نمونه مرغ پخته شده و انواع سس و سالاد جهت بررسی سلامت موادغذایی تهیه وبه آزمایشگاه موادغذایی معاونت غذا و دارو تحویل گردید.همچنین 6 مرکزتهیه وتوزیع مواد غذایی بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و استفاده از مرغهای شب مانده مطابق ماده 13 قانون مواد خوراکی و اشامیدنی اعمال قانون و به 3 امکنه دیگر اخطاریه بهداشتی تسلیم گردید.
شایان ذکراست شماره تلفن33220466 ازساعت 8صبح لغایت 10شب آماده رسیدگی به شکایات بهداشتی مردم می باشد.
comment