روابط عمومی/استفاده از دستگاههای سنجش میزان آلودگی مواد غذایی برای اولین بار در بازدیدهای بهداشت محیطی مرکز بهداشت زاهدان
برای اولین باردر بازدیدهای بهداشت محیطی مرکز بهداشت زاهدان دستگاههای پرتابل تشخیص سریع میزان آلودگی سطوح ومواد غذایی مورد استفاده قرار گرفت.

نظارتهای بهداشت محیطی از سطح مراکز عرضه مواد غذایی وقنادیها از ابتدای ماه رمضان در زاهدان وسایر شهرستانها آغاز شد وبرای اولین بار دستگاههای پرتابل تشخیص سریع میزان آلودگی سطوح ومواد غذایی مورد استفاده قرار گرفت.
دکتر هادی نظری رئیس مرکز بهداشت زاهدان در این باره گفت:50 نفر ازبازرسان بهداشت محیط زاهدان بر اساس برنامه زمانبندی از مراکز عرضه مواد غذایی قنادی ها و رستوران های شهر زاهدان بازدید می کنند واز ابتدای ماه رمضان بیش از 280 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته از سطح مراکز عرضه مواد غذایی جمع آوری و متخلفین به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
وی هدف از این بازدیدها را که تا پایان ماه مبارک رمضان بصورت ویژه ادامه دارد ارائه خدمات مطلوب به مردم عنوان کرد وافزود : بررسی میزان پراکسید روغن های استفاده شده در پخت زولوبیا و بامیه با استفاده از دستگاههای پرتابل جدید و سنجش دمای مواد غذایی موجود در یخچالها وفریزرها با دماسنجهای نفوذی پرتابل وبررسی شرایط بهداشت محیط صنوف از جمله برنامه های بازرسان بهداشت محیط است.
لازم به ذکر است :سامانه شکایات مردمی سلامت محیط کار 190 بصورت شبانه روزی آماده شنیدن انتقادات وپیشنهادات مردمی است.
comment