راه اندازی مرکز سلامت روان جامعه نگر در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
به زودی مرکز سلامت روان جامعه نگر و مراقبت اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان راه اندازی خواهد شد.

راه اندازی مرکز سلامت روان جامعه نگر در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
به زودی مرکز سلامت روان جامعه نگر و مراقبت اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان راه اندازی خواهد شد.
دکترسید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه ویدیو کنفرانس با وزارت متبوع جهت بررسی مراحل استقرار این مراکز گفت: خدمات مرکز سلامت روان و مراقبت اجتماعی در حاشیه شهر زاهدان جهت جمعیت بالای 100 هزار نفر در سه سطح شامل خدمات پایه که شامل غربالگری ، توانمندسازی و پیگیری بیماران توسط پزشک و روان شناس است ،انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: خدمات در سطح تخصصی برای افراد جامعه در صورت وجود موارد ارجاعی توسط روانپزشک مستقر در مراکز معین شده به صورت درمان سرپایی و در صورت نیاز بستری به بیمارستان انجام خواهد شد .
به گفته دکتر طباطبایی، خدمات در سطح اقدام جامعه، از قبیل پیگیری رفع مشکلات اجتماعی و توانبخشی موارد ارجاعی توسط مددکار این مراکز با استقرار در فرمانداری هر شهرستان انجام خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد: با آغاز بکار این مرکز شاهد ارتقای سطح سلامت روانی، اجتماعی افراد جامعه باشیم.
comment