بیش از هزار 400 بازرسی و نظارت بهداشت محیطی
از ابتدای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی انجام شد، بیش از هزار 400 بازرسی و نظارت بهداشت محیطی

از ابتدای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی انجام شد، بیش از هزار 400 بازرسی و نظارت بهداشت محیطی
از هفتم فرودین ماه سالجاری و همزمان با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی بازرسان بهداشت محیط با مشارکت دستگاه های مرتبط، بیش از یک هزار 400 بازرسی از مراکز تجمعی انجام دادند.
به گزارش روابط عمومی- دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: طرح فاصله گذاری اجتماعی با هدف قطع زنجیره انتقال ویروس از هفتم فروردین ماه تا 20 فروردین ماه ادامه دارد.
وی افزود: در این طرح مشاغل مختلف و واحدهای صنفی، اداری و خدماتی بر اساس میزان نیاز مردم به 3 گروه تقسیم شده اند.
به گفته دکتر طباطبائی یک گروه از این مشاغل همانند نانوائی ها، میوه فروشی ها، قصابی ها، لبنیاتی ها و سایر واحدهای عرضه کننده مواد غذائی حتما باید فعالیت شان همانند قبل استمرار داشته باشد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تاکید بر ضرورت رعایت کامل موازین بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذائی گفت: علاوه بر دستورالعمل های معمول و همیشگی که باید از سوی اصناف و عرضه کنندگان مواد غذائی در همه زمان ها رعایت شود، در زمان همه گیری لازم است تا جدیّت بیشتری در رعایت دستورالعمل های قبلی و اتخاذ تدابیر شدید تر برای قطع چرخه انتقال انجام شود.
وی افزود: مهمترین نقطه قوت نظام بهداشت هر کشور انجام رفتارهای پیشگیرانه توسط متصدیان تولید، توزیع و عرضه مواد غذائی و هوشمندی مردم در انتخاب اقلام سالم است و در این میان نظارت های بهداشتی توسط واحدهای نظارتی نیز تنها مکمّل اقدامات فوق می باشد.
به گفته دکتر طباطبائی در همین راستا یک هزار 400 بازرسی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توسط بازرسان بهداشت محیط با مشارکت دستگاه های مرتبط از مراکز تجمعی انجام شده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: در طی بازرسی های انجام شده از مرکز تجمعی برای بیش از 221 واحد صنفی اخطاریه صادر شده است و 38 مورد نیز بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شدند.
comment