استمرار تلاش بازرسان بهداشت محیط در پیشگیری از بیماری کرونا
بازرسان بهداشت محیط بی وقفه و شبانه روزی در راستای پیشگیری از بیماری کرونا و در جهت سالم سازی محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت دارند.

بازرسان بهداشت محیط بی وقفه و شبانه روزی در راستای پیشگیری از بیماری کرونا و در جهت سالم سازی محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت دارند.
به گزارش روابط عمومی- قمر شهریاری رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از استمرار نظارت های بازرسان بهداشت محیط خبر داد و گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا در کشور، نظارت بازرسان بهداشت محیط تشدید یافته است و تاکنون بیش از 20هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و مرکز تجمعمی صورت گرفته است.
شهریاری با اشاره به این موضوع که 150 نفر کارشناس سلامت محیط و کار بصورت شبانه روزی در جهت پیشگیری از بیماری فعالیت دارند افزود: 61 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بعلت عدم رعایت موازین بهداشتی تعطیل شدند.
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از اجرای گام دوم فاصله گذاری اجتماعی خبر داد و گفت: تمامی اصناف و صنایع تا ساعت24:00 روز پنج شنبه می تواننند به سامانه salamat.gov.ir مراجعه کنند و کد رهگیری دریافت کنند.
وی ادامه داد: واحد های صنفی برای ادامه فعایت های خود، باید تمامی پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و براین اساس رعایت اصول بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در واحد های صنفی الزامی است.
شهریاری در پایان گفت: هموطنان عزیز می توانند با شمارگیری سامانه تلفنی 190 و 4030 سوالات خود را در خصوص کرونا و نکات لازم دز زمینه خود مراقبتی مطرح نمایند.
comment