هم استانی ها، طرح فاصله گذاری اجتماعی را جدی بگیرند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی تاکید کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی- دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از کلنیک غربالگری بیماری های واگیر سید الشهدا(ع)(مرکز منتخب16 ساعته) زاهدان در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما با اعلام این مطلب گفت: طرح فاصله گذاری اجتماعی با هدف کمک به تشدید قطع زنجیره انتقال بیماری با رویکرد کاهش تماسها، عدم برگزاری اجتماعات و حذف ترددهای غیر ضروری در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حال اجرا است و به هم استانی های عزیز تاکید می شود این طرح را جدی بگیرند که اگر فاصله گذاری اجتماعی رعایت نشود می تواند بیماری کرونا را شعله ور کند.
دکترطباطبایی با اشاره به این موضوع که 10 مرکز 16 ساعته با هدف کاهش بار مراجعات در بیمارستانها در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان راه اندازی شده است افزود: این مراکز این امکان را فراهم می کند تا افرادی که علائم این بیماری را دارند مراجعه نمایند و در سریعترین زمان تشخیص و درمان صورت پذیرد.
وی تصریح کرد: تجهیزات لازم جهت ارزیابی و اندازه گیری درصد اکسیژن بیمار و تب سنجی در این مراکز توزیع ونصب شده است .
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: در این مراکز 16 ساعته تاکنون بیش از 5 هزار 100 مورد بیمار ویزیت شدند و از 133 مورد مشکوک، 67 نفر به بیمارستان ارجاع شدند.
به گفته دکتر طباطبایی علاوه بر بیمارستانها امکان نمونه برداری موارد مشکوک در این مراکز نیز فراهم شده است که به تشخیص سریعتر و به موقع موارد احتمالی و جدا سازی و فاصله گذاری کمک خواهد کرد
وی گفت: تاکنون 95 درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همت تیم های بهداشتی غربالگری شدند و از هم استانی های عزیز درخواست می شود تا پاسخگوی همکاران ما با شماره تلفن 4030 باشند.
comment