تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تغذیه سالم برای پیشگیری از بیماری کرونا تاکید کرد.

تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تغذیه سالم برای پیشگیری از بیماری کرونا تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی - منیر افتخاری نیا رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت داشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: در شرایط فعلی بحران کرونا ، اصول تغذیه سالم در کنار پیروی از پروتکل های بهداشتی پیشگیری وکنترل کووید 19 ، برای تقویت سیستم ایمنی بدن حائز اهمیت است .
وی گفت: در این دوران، ضرورت ماندن در منزل موجب تغییراتی در الگوی غذایی خانواده شده، ریزه خواری و مصرف تنقلات کم ارزش غذایی، افزایش زمان تماشای تلویزیون، کار با کامپیوتر، تبلت وشبکه های مجازی و در نتیجه کاهش تحرک بدنی از عواملی است که با بروز اضافه وزن وچاقی و برخی از کمبودهای تغذیه ای می تواند موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و شانس ابتلا به کرونا را افزایش دهد و در صورت ابتلا به بیماری روند بهبودی را با تاخیر مواجه می سازد.
وی از آغاز هفته بسیج ملی تغذیه خبر داد و گفت: بسیج ملی تغذیه از 15 دیماه لغایت 30 دیماه با شعار تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا آغاز شده است .
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: ارتقا آگاهی، نگرش وعملکرد مردم جامعه در خصوص نقش تغذیه سالم در تقویت سیستم ایمنی بدن، حساس سازی وجلب همکاری رسانه های جمعی برای آموزش مردم و فرهنگ سازی تغذیه صحیح و جلب همکاری خیرین در اجرای برنامه های حمایت تغذیه ای اقشار آسیب پذیر و نیازمند را اهداف هفته بسیج ملی تغذیه عنوان کرد.
افتخاری نیا افزود: مردم می توانند اخبار صحیح تغذیه را با مراجعه به سایت دفتر بهبود تغذیه جامعه به آدرس اینترنتی www.Nut.behdasht .gov.ir کسب نمایند.
comment