کارشناس تغذیه معاونت بهداشت عنوان کرد؛
پرهیز از مصرف خودسرانه مکمل های مولتی و یتامین برای پیشگیری از کرونا
برای پیشگیری از کرونا، مکمل های مولتی ویتامین را خودسرانه مصرف نکنید و به جای مصرف مکمل از سبزی ها و میوه های فصل استفاده کنید.

پرهیز از مصرف خودسرانه مکمل های مولتی و یتامین برای پیشگیری از کرونا
برای پیشگیری از کرونا، مکمل های مولتی ویتامین را خودسرانه مصرف نکنید و به جای مصرف مکمل از سبزی ها و میوه های فصل استفاده کنید.
به گزارش روابط عمومی - دکتر مهدیه شیخی کارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در خصوص توصیه های تغذیه ای در شرایط کرونا گفت: لازم است در شرایط فعلی همه گیری کرونا، به منظور تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به کووید 19 توجه ویژه ای به مواد غذایی مصرفی داشته باشیم و توصیه های تغذیه ای را رعایت نماییم.
وی گفت: توصیه می شود در کنار هر وعده غذایی از سالاد و یا سبزی خوردن استفاده کنید، از میوه ها فصل مثل انواع مرکبات که غنی از ویتامین C هستند و سبزی ها و صیفی جات فصلی مثل شلغم ، کدو حلوایی ، انواع کلم و هویج که سرشار از ویتامین c و A هستند، روزانه برای تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده کنید.
شیخی حبوبات را بهترین منبع پروتئینی ارزان قیمت عنوان کرد و گفت: اگر حبوبات همراه با غلات استفاده شود ارزش غذایی آن معادل گوشت خواهد بود، تخم مرغ منبع بسیار مناسبی از پروتئین و مواد مغذی متنوع است و فقط توجه داشته باشید که بهتر است تخم مرغ را بجوشانید و بصورت آبپز کاملا سفت و پخته شده مصرف کنید و از نیم پز کردن، عسلی نمودن و یا نیمرو کردن آن بپرهیزید.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه، از سیر، زنجبیل و پیاز بعنوان سه ماده غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن نام برد و گفت: هر روز در غذا های مصرفی از این سه ماده غذایی استفاده شود.
استفاده از جوانه گندم، ماش و شبدر در رژیم غذایی روزانه مفید می باشد زیرا این جوانه ها سرشار از پروتئین، آهن و ویتامین های گروه B هستند که به تقویت سیستم ایمنی شما کمک می کنند.
وی با اشاره به این موضوع که مصرف غذاهای چرب و پرنمک با تضعیف سیستم ایمنی بدن شانس ابتلا به کرونا را افزایش می دهند افزود: مصرف زیاد مواد قندی و شیرین با تحریک سیستم ایمنی بدن خطر ابتلا به کرونا را بیشتر می کنند . همچنین از دوغ یا ماءالشعیرهای بدون قند و عرقیات خانگی کم شیرین به جای استفاده از نوشابه های گازدار، آب میوه های صنعتی که قند افزوده دارند و نوشیدنی های شیرین، استفاده کنید.
به گفته دکتر شیخی، کم آبی ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می دهد، بنابراین روزی 6 تا 8 لیوان آب بنوشید و مصرف فست فودها مثل انواع پیتزا، سوسیس و کالباس و غذاهای کنسروی که حاوی سدیم و نمک زیادی هستند و موجب اختلال در سیستم ایمنی بدن می شوند را محدود کنید. تا احتمال ابتلای شما به کرونا کمتر شود.
وی گفت: هیچ ماده غذایی به تنهایی نمیتواند معجزه کند. تحت تاثیر شایعات، در مصرف برخی اقلام غذایی یا دمنوش ها افراط ننمایید. تنوع و تعادل را در برنامه غذایی خود رعایت کنید.
comment