نظارت مدیریت مهندسی بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
بازرسان بهداشت محیط بصورت شبانه روزی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مناطق و شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نظارت دارند.

نظارت مدیریت مهندسی بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
بازرسان بهداشت محیط بصورت شبانه روزی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مناطق و شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نظارت دارند.
به گزارش روابط عمومی – مهندس عبدالرزاق پاکزاد مدیرگروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان درحاشیه بازدید تعدادی از رستوران های شهر زاهدان با اعلام این مطلب گفت: بازرسان بهداشت محیط بصورت شبانه روزی و با استفاده از دستگاه های تشخیصی قابل حمل بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهر های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نظارت دارند و از ابتدای سال تاکنون تعداد 44هزار 46 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شهر های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام گردیده است.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون جهت 276 واحد متخلف ماده 13 قانون خوراکی و آشامیدنی آرایشی و بهداشتی اجرا گردیده و 92مرکز و به مراجع قضایی معرفی و پلمپ گردیدند.
مهندس پاکزاد صدور6 هزار و 903 کارت بهداشتی را یکی اقدامات این دانشگاه عنوان کرد و گفت: از ابتدای سال تاکنون25 هزار 700 کیلو گرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم گردیده است.
دکترنجاتی سرپرست مرکز بهداشت زاهدان نیزگفت: با توجه به تجهیز کارشناسان سلامت محیط وکار به دستگاه های سنجش پرتابل، نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، به ویژه در صنوف حساس، با شدت و جدیت بیشتری انجام می گیرد.
وی با تاکید براهمیت نگهداری صحیح موادغذایی و رعایت زنجیره سرد و گرم گفت: کارشناسان با استفاده از دماسنج های لیزری و نفوذی، دمای یخچال، فریزر و سردخانه های نگهداری مواد غذایی و همچنین دمای پخت انواع غذاها را کنترل کرده و در مواردی که مغایر با استاندارد های لازم باشد، اخطار برای رفع نقص بهداشتی موجود صادر می شود.
سرپرست مرکز بهداشت زاهدان گفت: سنجش بارمیکروبی سطوح میزکار، تجهیزات و ظروف نیز از اولویتهای بازدیدهاست .
وی با اشاره به غذاهایی که در طبخ آنها از روغن استفاده می شود، افزود: سنجش کیفیت روغن مصرفی، به ویژه در رستوران ها، بیرون برها و مراکز فست فود نیز با استفاده از دستگاه های سنجش پرتابل انجام و در صورت غیر قابل مصرف بودن روغن مورد استفاده، با متصدیان متخلف برخورد قانونی می شود.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر سامانه گویای ۱۹۰ که بصورت شبانه روزی آماده رسیدگی به شکایات بهداشتی هموطنان عزیز است، افرادی که در زمینه مسائل بهداشت محیطی و نحوه فعالیت مراکز عرضه و فروش مواد غذائی پیشنهاد، نظر، انتقاد و یا شکایتی دارند می توانند در ساعات اداری به آدرس خیابان هیرمند مرکزبهداشت زاهدان مراجعه و یا با شماره تلفن 33220466تماس حاصل کنند.
گفتنی است: شب گذشته مهندس عبد الرزاق پاکزاد مدیر سلامت محیط و کاردانشگاه علوم پزشکی زاهدان و دکتر جلیل نجاتی سرپرست مرکز بهداشت زاهدان و تیم بازرسی بهداشت محیط از رستوان ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان زاهدان بازرسی کردند.
comment