معاون بهداشت عنوان کرد؛
تداوم خدمات ضروری و اولیه بهداشتی، اولین هدف طرح شهید سلیمانی

تداوم خدمات ضروری و اولیه بهداشتی، اولین هدف طرح شهید سلیمانی
در اجرای طرح کنترل و مدیریت پیشگیری از بیماری کرونا علاوه بر بیماری یابی کرونا تداوام خدمات ضرروی مورد تاکید است.
به گزارش روابط عمومی - دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست ویدئو کنفرانس ستاد اجرایی طرح شهید سلیمانی با روسای شبکه ها با اعلام این مطلب گفت: مشارکت مردمی در کنترل بیماری کرونا بسیار موثر است و در هفته گذشته تاثیر همکاری مردم در اجرای رعایت پروتکل های بهداشتی با کاهش آمار های موارد مثبت اتفاق افتاد.
دکتر طباطبایی بیماریابی فعال را یکی از اصول مهم طرح شهید سلیمانی عنوان کرد و گفت: تیم های های مراقبتی علاوه بر بیماریابی کرونا، اطرافیان در معرض تماس بیماران و بیماریابی گرو های پرخطر را نیز انجام می دهند.
وی گفت:در قالب این طرح، تیم های مراقبتی درب منازل افراد مبتلاء مراجعه می کنند و افراد در معرض تماس فرد مبتلا را مورد بررسی قرار می دهند و آموزش های قرنطنه خانگی را ارائه می کنند.
وی رصد رعایت پروتکل های بهداشتی در ادارات را ۷۰ درصد عنوان کردو افزود: تمامی ادارات و سازمان ها به رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل های بهداشتی در ارائه خدمات موظفند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: کیو آر کد یک کد پاسخ سریع برای ارزیابی های مردم است و مردم می توانند از طریق سامانه ۱۹۰ و کیو آر کد بر واحدهای صنفی و اماکن عمومی نظارت کنند.
گفتنی است: طرح شهید سلیمانی از ابتدای آذر ماه همزمان با سراسر کشور در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با هدف مدیریت و کنترل بیماری کرونا اجرایی شده است.
comment