مردم عزیز از مصرف گوشت و جگر نیم پز وخام جدا پرهیز کنند،گوشت حاوی ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو هیچ تفاوتی با گوشت سالم ندارد.
ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو حساس به گرما و محیط اسیدی است و در صورتی که گوشت برای ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود، بدلیل اسیدی شدن گوشت، ویروس از بین می رود

مردم عزیز از مصرف گوشت و جگر نیم پز وخام جدا پرهیز کنند،گوشت حاوی ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو هیچ تفاوتی با گوشت سالم ندارد
ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو حساس به گرما و محیط اسیدی است و در صورتی که گوشت برای ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود، بدلیل اسیدی شدن گوشت، ویروس از بین می رود
دکتر مجید سرتیپی مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری ها در گفتگو با برنامه مردم و مسئولین با اشاره به فرا رسیدن عید قربان و سنت حسنه قربانی اظهار داشت: یکی از برنامه های مهم حوزه سلامت و دامپزشکی و شهرداری و البته با مشارکت مردم عزیز نظارت بر ذبح بهداشتی دامها علی الخصوص دام هایی که بصورت غیر مجاز از کشورهای همسایه وارد می شوند و احتمال بروز بیماری تب کریمه کنگو وجود دارد.
وی ادامه داد: اماکن غیر مجاز فروش دام یکی از مهمترین کانونهای احتمالی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو هستند.
مدیر گروه پیشگیری بیماری ها خاطر نشان کرد: گوشت حاوی ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو هیچ تفاوتی با گوشت سالم ندارد لذا ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو حساس به گرما و محیط اسیدی است و در صورتی که گوشت برای ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود، بدلیل اسیدی شدن گوشت، ویروس از بین می رود.
وی یاد آور شد: استان سیستان و بلوچستان به دلیل ورود دامهای غیر مجاز از کشورهای همسایه مدت زمان زیادی است که درگیر بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.
دکتر سرتیپی گفت: در سال ۹۸ تعداد ۴۷ مورد تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان داشتیم که این رقم در سال ۹۹ به تعداد ۱ مورد کاهش یافته است، اما با در پیش بودن عید قربان، و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی توسط مردم، ممکن است طغیان بیماری را در پیش داشته باشیم.
وی به همه هم استانی های عزیز توصیه کرد: از اماکن مجاز دام خرید کنند و دامها را در کشتارگاههای رسمی ذبح کنند.
comment