روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه در بازدید از پایگاه سلامت موسی بن جعفر زاهدان : راه اندازی کمیته ارتقای کیفیت خدمات سلامت سطح یک در حوزه بهداشت ، عنصر کلیدی در کسب رضایتمندی مردم
به منظور ارائه بهتر خدمات بهداشتی ودرمانی و آگاهی از میزان رضایتمندی دریافت کنندگان خدمات و با هدف ارزیابی کیفیت خدمات بهداشتی ودرمانی ارائه شده برای اولین بار کمیته ارتقای کیفیت خدمات سلامت سطح یک در معاونت بهد اشتی آغاز به کار کرد .
به منظور ارائه بهتر خدمات بهداشتی ودرمانی و آگاهی از میزان رضایتمندی دریافت کنندگان خدمات و با هدف ارزیابی کیفیت خدمات بهداشتی ودرمانی ارائه شده برای اولین بار کمیته ارتقای کیفیت خدمات سلامت سطح یک در معاونت بهد اشتی آغاز به کار کرد .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حاشیه بازدید از پایگاه سلامت موسی بن جعفر(ع) زاهدان با بیان این مطلب که، اندازه گیری و مدیریت کیفیت خدمات برای عرصه بهداشت ودرمان امری حیاتی است، از راه اندازی کمیته ارتقای کیفیت خدمات سطح یک در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد، و افزود: به منظور ارائه بهتر خدمات بهداشتی ودرمانی و آگاهی از میزان رضایتمندی دریافت کنندگان خدمات و با هدف ارزیابی کیفیت خدمات بهداشتی ودرمانی ارائه شده در مراکز خدمات جامع سلامت وپایگاههای بهداشتی کیفیت ارائه خدمات با حضور مدیران سلامت وکارشناسان مجرب بصورت دوره ای بررسی خواهد شد وبرای رفع چالشهای عرصه سلامت تدابیری اتخاذ می گردد .
وی ادامه داد : رضایتمندی مردم از میزان ونحوه ارائه خدمات سلامت عنصری کلیدی وعاملی مهم برای موفقیت عرصه بهداشت ودرمان است که در کمیته ارتقای کیفیت خدمات با نظر سنجی از صاحبان فرایند خدمات سطح یک سلامت به دنبال ارتقای کیفیت خدمات سلامت ورضایتمندی مردم هستیم .
معاون بهداشتی دانشگاه در ادامه خاطر نشان کرد : اندازه گیری مدیریت کیفیت خدمات برای سازمانهای بهداشتی و درمانی امری حیاتی است و فراهم آوردن اطلاعات کافی در زمینه محتوای رضایتمندی مردم از کیفیت خدمات می تواند ما را در شناسایی زمینه ها وابعاد مختلف که عرصه سلامت را تحت تاثیر قرار می دهد یاری نماید وسبب جلوگیری از اتلاف منابع گردد.
دکتر طباطبایی ابراز امیدواری کرد : با اجرای برنامه های طرح تحول سلامت برای مردم ونظام مراقبت بیماریها با ارائه خدمات مطلوب سلامت به مردم وتلاش در زمینه تکمیل اطلاعات سلامت مردم در سامانه سیب شاهد ارتقای کیفی وکمی خدمات سلامت در عرصه بهداشت ودرمان باشیم .
comment