روابط عمومی/ ارزیابی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال اززائرین اربعین حسینی
ارزیابی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال اززائرین اربعین حسینی

در جلسه ستاد دانشگاهی اربعین ضمن تشریح برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال از زائرین حسینی بر آمادگی واحدهای تابعه و ضرورت هماهنگی با سازمان های ذیربط و خیرین تاکید شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در اولین نشست ستاد دانشگاهی اربعین از آمادگی تیم های سلامت دانشگاه زاهدان برای ارائه خدمات مطلوب به زائرین پاکستانی خبر داد و افزود: ارائه مطلوب خدمات و میهمان نوازی شایسته از زوار حسینی علاوه بر آمادگی حوزه سلامت نیازمند همکاری های بین بخشی و هماهنگی با تمام نهادها و سازمان هائی است که به نحوی در روند ارائه خدمات به این عزیزان نقش دارند.
دکتر سید محمد هاشمی شهری با اشاره به فعال بودن بیمارستان شهرستان مرزی میرجاوه گفت: این مرکز درمانی ظرفیت مناسبی را در زمینه ارائه به موقع خدمات درمانی به مسافران ورودی از مرز میرجاوه ایجاد کرده است. وی تجارب قبلی نظام سلامت در ارائه خدمات به جمعیت های انبوه و حضور در حوادث غیر مترقبه را از جمله مهمترین نیازهای مدیریتی برای ارتقاء مستمر کیفیّت خدمات برشمرد و بر ضرورت مستند سازی برنامه ها، خدمات و تدوین درس آموخته های مدیریتی تاکید کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه نیز بیماریابی، واکسناسیون، سم پاشی، گند زدایی محلهای اسکان، نظارت بر کلر زنی آب و مواد غذایی توزیع شده و نظارت بر جمع آوری و دفع صحیح پسماندها را از جمله اقدامات بهداشتی برشمرد که در محل توقف و اسکان زوار اربعین انجام میشود.
دکتر سید مهدی طباطبائی افزود: شناسایی موارد ابتلا به بیماری هایی مثل مالاریا و التور از دیگر اقداماتی است که در بدو ورود برای زائرین عزیز انجام میشود و در صورت نیاز به ارجاع خدمات سلامت در بیمارستان ها به بلافاصله زائرین به بیمارستانها خواهد شد.
وی با اشاره به ارائه 32000 مورد خدمات واکسیناسیون در سال گذشته خاطر نشان کرد: هرساله با افزایش ورود زائرین به استان مواجه هستیم که امسال هم پیش بینی می کنیم بیش از 70 هزار نفر از طریق مرز میر جاوه وارد استان شوند که لازم است علاوه بر استقرار تیم های بهداشتی ودرمانی در پایگاههای مرزی، تیم های سیار واکنش سریع را برای ارائه خدمات مطلوب در اختیار داشته باشیم که برای تحقق این هدف از توان همه شبکه های بهداشت و درمان تابعه در استان استفاده خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب که استفاده از ظرفیت داوطلبان سلامت در زمینه تسهیل ارائه خدمات سلامت تاثیر بسزایی دارد خاطر نشان کرد: در سال گذشته برای اولین بار ازبین زائرین پاکستانی افرادی را بعنوان داوطلب سلامت جذب کردیم که در زمینه جمع آوری پسماندها وارتباط بین بیماران وتیم های سلامت خدمات مطلوبی ارائه کردند .
در ادامه جلسه هریک از اعضاء ستاد به بیان تجارب و نظریات کارشناسی خود پرداختند و در نهایت مقرر گردید تا دبیرخانه ستاد دانشگاهی اربعین در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه فعال گردد.
گفتنی است : نشست دانشگاهی ستاد اربعین 30 اردیبهشت ماه با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه در دفتر ریاست دانشگاه برگزا ر گردید
comment