روابط عمومی/معاون بهداشت دانشگاه در سمینار فشار خون عنوان کرد:به ازای هر کیلوگرم کاهش وزن 2 میلیمتر جیوه فشار خون سیستولیک کاهش می یابد.
تمکین از دستورات پزشک، تغییر الگوی زندگی، کاهش مصرف نمک و تحرک کافی از مهمترین عوامل کنترل بیماری فشار خون است.

به ازای هر کیلوگرم کاهش وزن، 2 میلیمتر جیوه فشار خون سیستولیک کاهش می یابد.
تمکین از دستورات پزشک، تغییر الگوی زندگی، کاهش مصرف نمک و تحرک کافی از مهمترین عوامل کنترل بیماری فشار خون است.
دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سمینار باز اموزی فشار خون با اشاره به اینکه ایران در زمره 3 کشوری است که اهنگ سریع پیر شدن جمعیت را داراست خاطر نشان کرد: در حال حاضر الگوی بیماریها از عفونی به سمت مزمن پیش رفته است و سرعت رشد بیماریهای غیر واگیر بیشتر است.
وی ادامه داد: از ابتدای طرح بسیج سلامت نوروزی بیش از 319 هزار نفر گروه هدف ( افراد بالای 30 سال، مادران باردار و بیماران کلیوی) مورد غربالگری فشار خون قرار گرفته اند که از این تعداد 26204هزار نفر بیمار دارای پرفشار خون شناسایی شده اند.
دکتر رخشانی مقدم متخصص زنان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به این مطلب که فشار خون در زنان باردار با پرفشار خون در سایر افراد متفاوت است افزود: همه زنان باردار به محض اطلاع از بارداری خود در برنامه مراقبتهای دوران بارداری با سیستم بهداشت ودرمان همکاری داشته باشند.
وی ادامه داد: پرفشاری خون یکی از عوامل ابتلا به مسمومیت حاملگی یا پره اکلامپسی است که یکی از عوامل مهم مرگ ومیر مادران باردار و نوزاد می باشد.
این متخصص زنان افزود: یکی از موارد شایع در بین زنان باردار این استان خصوصا در مناطق روستایی مراجعه دیر هنگام به پزشک است که این امر موجب اختلال در مراقبتهای دوران بارداری و گاها موجب تشنج در حاملگی و مرگ و میر مادران می گردد.
شایان ذکر است: سمینار باز آموزی فشار خون با حضور اساتید دانشگاه، و جمعی از کارشناسان و مشمولین آموزش مداوم در مرکز همایش های پردیس برگزار شد.
comment