روابط عمومی/در کارگروه ویژه نظام مراقبت حشره شناسی عنوان شد: لاستیکهای مستعمل وانباشته شده خودروها در حاشیه شهر چابهار محلی مناسب برای رشد و تکثیر پشه آئدس، ناقل بیماریهای نوپدید وبازپدید
کارگروه ویژه بررسی وضعیت نظام مراقبت حشره شناسی و بیماری های منتقله از طریق ناقلین بویژه پشه آئدس در استان سیستان و بلوچستان با حضور نمایندگان دانشگاههای علوم پزشکی استان در زاهدان برگزار شد.

کارگروه ویژه بررسی وضعیت نظام مراقبت حشره شناسی و بیماری های منتقله از طریق ناقلین بویژه پشه آئدس در استان سیستان و بلوچستان با حضور نمایندگان دانشگاههای علوم پزشکی استان در زاهدان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی :دکتر میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این کارگروه از تقویت نظام مراقبت بیماریها بعنوان یک اولویت در نظام سلامت کشور نام برد وافزود:یکی از برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تشدید نظام مراقبت بیماریها با تاکید بر حساس سازی مراکز بهداشتی ودرمانی سراسر استان می باشد که با حضور تیم های سلامت وارائه آموزشهای لازم در حال پیگیری است.
رئیس دانشگاه خاطر نشان کرد: مشارکت دانشگاههای استان در برنامه های سلامت قطعا در پیشگیری از بیماریها نقش موثری خواهد داشت .
دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت:باتوجه به هم مرز بودن استان با کشور پاکستان و وفور پشه آئدس ناقل بیماری و وقوع طغیانهای متعدد ناشی از بیماریهای منتقله از پشه در این کشورها واحتمال ورود پشه ناقل به استان وشیوع وگسترش این نوع بیماریها لازم است هر سه دانشگاه علوم پزشکی با نقشی مشارکتی در برنامه کنترلی ناقلین وبیماریهای منتقله از پشه مشارکت داشته باشند.
معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد:متاسفانه دپوی لاستیکهای مستعمل در حاشیه شهر چابهارتهدیدی برای سلامت مردم است که می تواند محلی مناسب برای رشد وتکثیر پشه آئدس باشد که لازم است هرچه سریعتر در خصوص معدوم سازی این لاستیکها اقدام گردد .
دکتر طباطبایی از آموزش واطلاع رسانی به مردم وبرگزاری سمینارهای علمی در خصوص بیماریهای نوپدید وبازپدید را یکی از راهکارهای مهم پیشگیری از این نوع بیماریها در سطح استان برشمرد.
لازم به ذکر است در این کارگروه گزارشی از سفر دو روزه آقای دکتر رمان ولایودهان، هماهنگ کننده واحد مدیریت و اکولوژی ناقلین سازمان جهانی بهداشت ((WHO در جنوب استان ارائه گردید.
comment