روابط عمومی/افتتاح 14 طرح بزرگ و متوسط عمرانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان....ستاد مرکزی دانشگاه بعنوان بزرگترین مجموعه تا پد فرور هلی کوپتر در بیمارستان علی بن ابیطالب وتل سیاه
امروزبا حضور وزیر بهداشت در زاهدان و به برکت طرح عظیم تحول نظام سلامت 14 طرح بزرگ و متوسط عمرانی دانشگاه علوم پزشکی با اعتباری بالغ بر 870 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

امروزبا حضور وزیر بهداشت در زاهدان و به برکت طرح عظیم تحول نظام سلامت 14 طرح بزرگ و متوسط عمرانی دانشگاه علوم پزشکی با اعتباری بالغ بر 870 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در حاشیه افتتاح طرحهای عمرانی سلامت با بیان این مطلب که دولت اهتمام جدی به توسعه سلامت در استان سیستان وبلوچستان دارد، خاطر نشان کرد:
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه این 14 طرحعمرانی سلامت در مجموع 30911 مترمربع زیربنا دارد گفت: برای ساخت و تجهیز این طرح ها بالغ بر 870 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی افزود: 2 بخش اورژانس جدید در بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع) زاهدان، بلوک زایمانی در بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع)، ساختمان مرکز خدمات جامع بیاری های مزمن غیر واگیر و مرکز پزشکی هسته ای، بخش مراقبت های ویژه کودکان، چهار پایگاه اورژانس شهری و اده ای در شهرهای زاهدان و خاش و پد فرود بالگرد اورژانس در بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع) زاهدان و تل سیاه در سفر وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسما افتتاح شد.
به گفته دکتر سید محمد هاشمی شهری چهاردهمین طرح نیز ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است که آرزوی دیرینه کارکنان نظام سلامت در برخورداری از یک مجموعه استاندارد اداری را بر آورده می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اعتبارات سنگینی که برای ساخت و تجهیز این مراکز هزینه شده است گفت؛ بدون تردید هموطنان عزیزی که برای دریافت خدمات به این مراکز مراجعه می کنند و همکارانی که در این مراکز به مردم خدمات ارائه می دهند در حفظ و نگهداری از این سرمایه های ملّی هم همکاری و توجه لازم را خواهند داشت.
comment