جشنواره غذاهای بومی ومحلی در سیب وسوران با مشارکت داوطلبان و سفیران سلامت
جشنواره غذاهای بومی ومحلی با مشارکت بیش از 30 داوطلب سلامت در سیب وسوران برگزار شد.

جشنواره غذاهای بومی ومحلی در سیب وسوران با مشارکت داوطلبان و سفیران سلامت
جشنواره غذاهای بومی ومحلی با مشارکت بیش از 30 داوطلب سلامت در سیب وسوران برگزار شد.
مهندس کرد رئیس مرکز بهداشت سیب وسوران: هدف از جشنواره های غذایی را احیای غذاهای بومی ومحلی و بهینه سازی وترویج این غذاهای سالم وارتقای فرهنگ تغذیه ای شهروندان عنوان کرد.
وی ادامه داد: در این جشنواره 20 تنوع غذایی از محصولات غذایی منطقه بلوچستان تهیه گردیده بود که به سبب مشارکت فعال از همه داوطلبان سلامت تقدیر گردید.
comment