سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه عنوان کرد؛
تاکید برتقویت زیر ساخت های سلامت در پایانه مرزی میرجاوه
با توجه به اینکه پیش بینی می شود در اربعین امسال تعداد زیادی از زوار پاکستانی از مرز میرجاوه وارد خاک کشور شوند لازم است زیر ساخت های بهداشتی بهسازی و تقویت گردد.

تاکید برتقویت زیر ساخت های سلامت در پایانه مرزی میرجاوه
با توجه به اینکه پیش بینی می شود در اربعین امسال تعداد زیادی از زوار پاکستانی از مرز میرجاوه وارد خاک کشور شوند لازم است زیر ساخت های بهداشتی بهسازی و تقویت گردد.
به گزارش روابط عمومی - دکتر مهدی زنگنه، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سفر به شهرستان میرجاوه گفت: با توجه به بازگشایی مرز میرجاوه و تردد های مرزی، پیش بینی میشود امسال بیش از 200 هزار نفر زوار پاکستانی از مبادی قانونی و رسمی میرجاوه وارد خاک کشور شوند و ضرورت دارد بهسازی پایگاه مراقبت بهداشتی در نقطه صفر مرز تا قبل از محرم تکمیل شود.
دکتر زنگنه از شهرستان میرجاوه بعنوان پیشانی نظام در شرق کشور نام برد و افزود: در حال حاضر روزانه بیش از 150 نفر مسافر وارد کشور می شوند و بر اساس مقررات بهداشت بین المللی (IHR) از نظر علائم بیماری سندرومیک غربالگری می شوند.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: برای تمامی زائرین و مسافرین پاکستانی که وارد کشور می شوند اقدامات کنترلی انجام می شود و به تمامی افراد در بدو ورود قطره خوراکی پولیو خورانده می شود و از تست تشخص بیماری کرونا(PCR ) اخذ می شود.
مهندس جمشید زهی فرماندار میرجاوه ضمن قدردانی از زحمات همکاران شبکه میرجاوه گفت: مجموعه شبکه بهداشت شهرستان میرجاوه در پاندمی کرونا زحمات بسیاری را متحمل شدند و علاوه بر رسالت ارائه خدمات سلامت به هموطنان عزیز، سالیانه به تعداد زیادی از مسافرین و زوار پاکستانی خدمات سلامت را ارائه می کنند، که زحمات این عزیزان در شبکه بهداشت شهرستان میرجاوه شایسته تقدیر است.
وی ضمن قدردانی از بازدید های گروهی مدیران و کارشنان بهداشتی معاونت بهداشتی از شهرستان میرجاوه افزود: بازدید های میدانی مدیران و گفتگو نزدیک با مردم، خیلی از مشکلات و نقاط ضعف را برطرف می کند.
دکتر خدادادشیخ زاده معاون فنی مرکز بهداشت استان در این سفر، از شهرستان میرجاوه بعنوان مرزبان امنیت و سلامت نام برد و افزود: با توجه به کمبود پزشک در برخی از مناطق شهرستان میرجاوه، امید است با افزایش پزشک در این منطقه شاهد ارتقاء شاخص های سلامت باشیم.
وی ادامه داد: با توجه به عدم مراجعه زنان ساكن منطنقه ریگ ملک شهرستان میرجاوه به مراکز بهداشتی درمانی جهت انجام زايمان، شاخص زایمان بهداشتی در این منطقه کاهش یافته است لازم است با فرهنگ سازی و ارائه آموزش های سلامت در این منطقه، شاخص زایمان بهداشتی افزایش پیدا کند.
شایان ذکر است: در راستای پایش واحدهای بهداشتی شهرستان ها از دوم خردادماه1401، مرحله اول این بازید ها با حضور مدیران و کارشناسان سلامت خانواده، گسترش شبکه، بیماریها، دهان و دندان، سلامت محیط و کار و سلامت روان حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه به مدت دو روز، از شهرستان میرجاوه انجام شد.
گفتنی است: در روزدوم بازدید های میدانی، دکتر مهدی زنگنه، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و دکتر خداداد شیخ زاده معاون فنی مرکز بهداشت استان در ابتدا از نزدیک از روند ارائه خدمات سلامت در پایانه مرزی میرجاوه بازدید کردند، در نشست با فرماندار شهرستان میرجاوه شرکت نمودند و در پایان جلسه جمع بندی و گزارش دهی مدیران و کارشناسان شرکت کردند.
لازم به ذکر است: با توجه به اینکه موارد ابتلاء به کرونا کاهش پیدا کرده است و در جهت ارتقاء شاخص سلامت، ماهیانه یک شهرستان توسط مدیران و کارشناسان حوره معاونت بهداشتی مورد پایش قرار میگیرد.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment