افزایش مراقبتهای بهداشتی درمانی کشاورزان با آموزش، شناسایی و کنترل شرایط زیان آور
کارشناسان بهداشت حرفه ای و طب کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با حمایت جهاد کشاورزی و با آموزش و ارزیابی شرایط زیان آور محیط کار، پوشش مراقبت های بهداشتی ودرمانی کشاورزان را افزایش میدهند.

کارشناسان بهداشت حرفه ای و طب کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با حمایت جهاد کشاورزی و با آموزش و ارزیابی شرایط زیان آور محیط کار، پوشش مراقبت های بهداشتی ودرمانی کشاورزان را افزایش میدهند.
به گزارش روابط عمومی - مهندس عبدالرزاق پاکزاد مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان در کمیته استانی بهداشت کشاورزی گفت: تمامی کشاورزان با حضور در برنامه های آموزشی عوامل و شرایط زیان آور محیط کار را فرا می گیرند.
وی ادامه داد: این کمیته با هدف برنامه ریزی بیشتر جهت آموزش و ارتقاء سطح آگاهی کشاورزان در خصوص عوامل زیان آور این شغل در جهت ارائه خدمات بهداشتی بویژه بهداشت شغلی به کشاورزان به عنوان مسئول تولیدات کشاورزی صورت گرفت.
مهندس پاکزاد با اشاره به این که درصد زیادی از غذا و محصولات کشاورزی و دامی و فرآورده های آنها توسط بخش کشاورزی تأمین می گردد گفت: سلامت محصولات غذایی و دامی و سلامت خود کشاورزان از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است و برای دست یافتن به توسعه پایدار در سطح منطقه در بخش کشاورزی باید به وضعیت بهداشتی و رفاهی کشاورزان توجه کافی صورت گیرد .
شایان ذکر است: بهداشت کشاورزی علمی است که با شناسایی، ارزیابی و کنترل عوامل و شرایط زیان آور محیط کار و انجام مراقبتهای بهداشتی و درمانی حافظ سلامتی کشاورزان کشور میباشد.
comment