افراد پر خطر و در معرض تماس نسبت به تزریق واکسن آنفلوانزا اقدام کنند
بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا قبل از شروع فصل سرما، اواخر شهریور و اوایل مهر است که آنتی بادی برای مقابله با ویروس در زمان مناسب در بدن ساخته شود و موجود باشد.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا قبل از شروع فصل سرما، اواخر شهریور و اوایل مهر است که آنتی بادی برای مقابله با ویروس در زمان مناسب در بدن ساخته شود و موجود باشد.
به گزارش روابط عمومی- مهندس سید محمود فاطمی، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: واکسن آنفلوانزا بیش از 70 سال است که در دسترس بوده و تجربیات گسترده در طی این مدت، ایمنی و اثر بخشی آن را به خوبی نشان داده است.
مهندس فاطمی افزود: واکسن آنفلوانزا سالیانه بر اساس سوش های غالب شناخته شده ویروسی آنفلوانزای همان سال تهیه می شود، بنابراین ذخیره و مصرف واکسن سال گذشته برای سال پیش رو و یا برای چندین سال، منطقی نیست و باید از واکسن همان سال استفاد کرد.
وی گفت: خوشبختانه واکسن آنفلوآنزا در داروخانه توزیع شده، افراد در معرض خطر و در معرض تماس نسبت به واکسیناسیون خود اقدام کنند.
وی ادامه داد: رعایت زنجیره سرما در هنگام خریداری واکسن از داروخانه تا انتقال به محل تزریق، باید رعایت شود و این دما معادل 2 تا 8 درجه سانتیگراد می باشد.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment