اخبار > روابط عمومی/بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از مراکز بهداشتی درمانی ومرز میرجاوه و بررسی روند خدمات دهی به زوار پاکستانی

براساس بازدید های شهرستانی پایان هر هفته معاون بهداشتی دانشگاه این هفته از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان میرجاه بازدید و روند خدمات دهی به زوارپاکستانی در مرز میرجاوه را مورد بررسی قرار داد.معاون بهداشتی دانشگاه در حاشیه این بازدید اظهار داشت : از اول محرم تعداد14 هزار زائر پاکستانی از طریق مرز میرجاوه به منظور سفر به عتبات عالیات وارد ایران شده اند.

وی ضمن بازدید از مرز به تیم های سلامت تاکید کرد باید کلیه اقدامات بیماریابی بر روی همه زائرانی که وارد ایران می شوند انجام گردد واگر مورد مشکوکی مشاهده گردید سریعا گزارش شود.وبر نامه واکسیناسیون فلج اطفال برای کودکان زیر 15 سال بطور دقیق انجام گیرد.

مهندس شهریاری سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه گفت:کودکان زیر 15 سال به محض ورود واکسن فلج اطفال رادریافت می کنند و انواع تست های بیمار یابی توسط تیم های سلامت مرکز بهداشت میرجاوه بر روی آنان انجام می گیرد.

وی تصریح کرد:بسته های صبحانه توسط برخی از خیرین مهیا شده است که به محض ورود زائران به آنان تحویل می گردد.

لازم به ذکر است :تیم های سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شامل پزشک.کارشناسان بیماریها،بهورز،کادر اورژانس با همه تجهیزات در نقطه صفر مرزی  آماده ارائه خدمات به زائران حسینی می باشند.

1395/07/18 ٠٨:٣٨ News, Slider, Notifications ١٣٥٣٣