اخبار > روابط عمومی/تیم های سلامت در دورترین نقاط استان پیگیر ثبت اطلاعات مردم در سامانه سیب ...خاش وچابهار پیشتاز ثبت اطلاعات سلامت مردم

در تمامی شهرهای استان عملیات ثبت اطلاعات در حال پیشرفت است ولی  شهرهای خاش وچابهار در ثبت اطلاعات نسبت به سایر شهرهای استان پیشتاز هستند .

به گزارش روابط عمومی :دکترسید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  ازتلاش وپیگیری مستمر تمامی تیم های سلامت خصوصا مراقبین وبهورزانی که در دورترین نقاط با کمترین بهره مندی از زیرساختها وامکانات لازم در تلاش جهت اجرای مطلوب ثبت اطلاعات سلامت مردم به منظور خدمات رسانی بهتر هستند تقدیر کرد .

وی ادامه داد: با تکمیل روند ثبت اطلاعات سلامت مردم در سامانه سیب تحولی عظیم در تسهیل ارائه خدمات بهداشتی ودرمانی در استان رقم خواهد خورد.

معاون بهداشتی دانشگاه خاطرنشان کرد: سامانه سیب شفافیت ونوآوری را در سیستم بهداشتی ارتقا خواهد داد واین سامانه به همه مدیران این امکان را خواهد داد که در هر نقطه در هر زمان به صورت آنلاین عملکرد سیستم زیر مجموعه خود را مشاهده وتحلیل نمایند .

به گفته معاون بهداشتی دانشگاه در تمامی شهرهای استان عملیات ثبت اطلاعات در حال پیشرفت است  ولی  شهرهای خاش وچابهار در ثبت اطلاعات نسبت به سایر شهرهای استان پیشتاز هستند .

معاون بهداشتی دانشگاه از همه مردم استان خواست جهت تکمیل پرونده الکترونیک وثبت اطلاعات سلامت در هر منطقه ای از استان به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند .

1396/04/25 ١٢:٠٨ News ١٦٠١٥