اخبار > روابط عمومی/آغاز طرح آموزش نوین مشارکتی وتوانمند سازی مربیان داوطلبان سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

مربیان داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  رویکردهای آموزش مشارکتی نوین ومهارتهای ارتباطی لازم را در کارگاههای مختلف فرامی گیرند وبه داوطلبان سلامت آموزش می دهند تا آنان در سطح جامعه به مردم انتقال دهند.

به گزارش روابط عمومی :دکترسید مهدی  طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم آغاز طرح آموزش شیوه های نوین مشارکت در جمع مربیان داوطلبان سلامت اظهار داشت:اگرچه حل مسائل بهداشتی جامعه بر عهده  نظام سلامت  کشوراست ولی انجام این وظیفه بدون همیاری مردم امکان پذیر نیست.

وی هدف از برگزاری این طرح در قالب کارگاههای مختلف  را به کار گیری شیوه های مناسب آموزش داوطلبین سلامت یا آموزش مشارکتی عنوان کرد وافزود:  امروزه میزان مشارکت جوامع در برنامه های مهم یکی از شاخص های مهم ارزیابی میزان توفیق و روند توسعه در جوامع محسوب می شود.

دکتر طباطبایی تصریح کرد :تلاش همه جانبه ای که برای برنامه داوطلبان سلامت در سطح مدیریت کشور ، استان و شهرستان انجام می گیرد وابسته به نقش حساس و ظریفی است که مربیان داوطلبان به عنوان مهمترین حلقه واسط این برنامه به عهده داشته و دارند و دقت در انتخاب ، انگیزش ،آموزش و توانمندسازی این عزیزان از اهم برنامه های داوطلبان سلامت می باشد .

معاون بهداشتی دانشگاه خاطرنشان کرد :داوطلبان سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با ارائه بهترین برنامه های آموزشی وحضور در بحرانهای مختلف بعنوان همیاران واقعی عرصه سلامت استان به شمار می روند

وی ضمن تقدیر از فعالیتهای داوطلبان سلامت افزود :در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با 10 هزار داوطلب سلامت یکی از دانشگاههای موفق کشور در زمینه بهره گیری از فعالیت داوطلبان سلامت است.

لازم به ذکر است :مربیان مسئول سازماندهی ،آموزش و نظارت فعالیتهای داوطلبان هستند لذا ضروری است که علاوه بر کسب دانستنیهای لازم در مورد روش آموزش داوطلبان سلامت ، مهارتهای لازم را درباره اصول آموزش و یاددهی در روش آموزش مشارکتی ، روشهای تدریس و فنون و وسایل آموزشی ، مهارتهای ارتباطی،آشنایی با مجموعه آموزشی داوطلبان سلامت را با شرکت در کارگاههای مربیان کسب کنند .

1396/04/18 ١٢:٤٤ News ١٥٩٤٣