اخبار > روابط عمومی/پایان عملیات واکسیناسیون فلج اطفال در استان سیستان و بلوچستان با پوشش 100 درصدی کودکان زیر 5 سال

عملیات واکسیناسیون که از 25 دیماه در سراسر استان آغاز شده بود با تلاش تیم های سلامت ومشارکت خوب مردم عزیز در سراسر استان پایان یافت.

دکترسید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه  علوم پزشکی زاهدان از واکسیناسیون بعنوان یکی از مهمترین برنامه های بهداشتی در سراسر دنیا نام برد و افزود: در استان سیستان و بلوچستان  بدلیل همجواری با دو کشور افغانستان وپاکستان هر ساله عملیات واکسیناسیون ویژه کودکان زیر 5 سال در دو مرحله انجام می گیرد .

وی ادامه داد :در مرحله اول واکسیناسیون تکمیلی  فلج اطفال تا پایان روز 29 دیماه  بیش از 490 هزار کودک زیر 5 سال  استان بر علیه  ویروس فلج اطفال واکسینه شدند که این تعداد شامل تمامی کودکان ایرانی و غیر ایرانی حاضر در استان می باشد.

وی ضمن قدرانی از مشارکت خوب مردم استان در مرحله اول  عملیات واکسیناسیون فلج اطفال از آنان خواست اگر در زمان مراجعه مامورین بهداشتی به درب منازل آنان حضور  نداشته اند برای انجام واکسیناسیون فرزندانشان به نزدیکترن مرکز یا پایگاه بهداشتی در مانی مراجعه نمایند.

دکتر طباطبایی خاطر نشان کرد: حدود 2900 تیم دو نفره در سراسر استان عملیات واکسیناسیون فلج اطفال را به انجام رساندند.

معاون بهداشتی دانشگاه از تمامی ، مدیران و روسای مراکز بهداشت وتیم های سلامت  و داوطلبان سلامت  وهمچنین رسانه ها که در این طرح مشارکت فعال داشته اند قدر دانی کرد.

لازم به ذکر است: مرحله دوم عملیات واکسیناسیون  از30بهمن  لغایت 4 اسفندماه در استان آغاز خواهد شد.

امتحانی2بهمن95

1395/11/02 ١١:٤٣ News, Other ١٤٤٣٠