اخبار > روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه توصیه کرد...افرادی که دچار فشارخون هستند از مصرف آجیل های شور در شب یلدا اکیدا خودداری کنند.

ب

براي پذيرايي شب يلدا به جاي غذاهاي چرب و شيرين و پرنمك  وتنقلات فاقد ارزش تغذيه اي،بهتر است  از ميوه­ها ي تازه و مغزهاي بي­نمك (مانند پسته، بادام، فندق، بادام­ زميني و ساير مغزهاي غير شور) استفاده شود

دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه اظهار داشت:  ميهمان نوازي از ويژگيهاي اصيل ايرانيان است و مسلماً در شب يلدا نيز اين مهم اجرا مي­گردد. اما بايد توجه داشت كه ارج نهادن به ميهمان، از طريق عرضه­ي غذاهاي سالم و عدم ارائه­ي خوراكي­هاي زيانبار تحقق مي­يابد.

وی تاکید کرد:  براي پذيرايي شب يلدا به جاي غذاهاي چرب و شيرين و پرنمك مانند انواع شيريني­ها و آجيل شور و تنقلات فاقد ارزش تغذيه اي، از ميوه­ها ي تازه و مغزهاي بي­نمك (مانند پسته، بادام، فندق، بادام­ زميني و ساير مغزهاي غير شور) استفاده شود و با توجه به اینکه تنقلات و خوراکی های شب یلدا حاوی مقادیر زیادی کالری است بنابر این لازم است مردم نکات تغذیه ای  را رعایت کنند.

دکتر طباطبایی به برخی بیماران مانند  بيماران كليوي و ديابتي توصیه کرد بهتر است  از قندهاي ساده، انواع مغزها و شيريني ها به مقدار تجويز شده در برنامه غذايي آنها استفاده كنند و افرادی که دارای تری گلیسرید خون بالا هستند، بهتر است از مصرف مغزهای چرب مانند پسته، بادام و گردو خودداری کنند

وی تاکید کرد: بيماران كليوي مراقب مقدار مصرف مايعات باشند و كمتر از هندوانه استفاده كنند.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: شیرینی ها ، كاكائو ها و شکلات ها داراي انرژی و چربی بالا هستند ، بهتر است که در ترکیب مواد خريداري شده شب یلدا کمتر از آنها انتخاب شود.

وی ادامه داد: مصرف میوه باعث براورده شدن  نیازهای بدن به مواد معدنی و ویتامین های مختلف مي شود.

و بهتر است از میوه هایی مانند انار و هندوانه که  سرشار از ویتامین C ، است استفاده گردد.

1395/09/30 ٠٩:٠٤ News, Other ١٤١٣٩