روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه در نشست خبری آنتی بیوتیکهاعنوان کرد:مردم هیچ کشوری در جهان به اندازه ایران، آنتی بیوتیک مصرف نمی کنند ...مصرف آنتی بیوتیک در ایران 16 برابر استاندارد دنیاست
مصرف آنتی بیوتیک در ایران 16 برابر استاندارد دنیاست یعنی در کشور سالیانه به اندازه کل اتحادیه اروپا این دارو استفاده می شود ومقاومت دارویی نتیجه خودسرانه استفاده از آنتی بیوتیکهاست که بدنبال آن روند درمان طولانی تر وهزینه های درمان افزایش می یابد .
 ٠٨:٣٣ - 1396/09/05 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه در جلسه مدیران شبکه ها وروسای مراکز بهداشت درسراوان عنوان کرد :اهتمام دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ایجاد پرونده الکترونیک سلامت برای تمام مردم استان ...
ایجاد پرونده الکترونیک سلامت برای تمام مردم استان وثبت اطلاعات سلامت مردم در سامانه سیب در اولویت برنامه های سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
 ٠٩:٥٠ - 1396/09/02 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/طنین انداز شدن سرود زیبای همدلی و همدردی با مردم کرمانشاه در شرقی ترین نقطه کشور با اختصاص یک روز از حقوق کارکنان شبکه بهداشت و درمان سراوان به مردم زلزله زده غرب کشور
 ١٢:٠٢ - 1396/08/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/دومین کارگروه اصلی سلامت و امنیت غذایی شهرستان چابهار برگزار گردید
دومین جلسه کارگروه اصلی سلامت و امنیت غذایی با ریاست جناب آقای دکتردرویشی معاونت محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان و اعضاي كارگروه در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه برگزار شد.
 ١١:٥٧ - 1396/08/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/حضور مدیر گروه وتیم بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بعنوان اولین تیم و نماینده دانشگاه وارزیاب کشوری وزارت بهداشت در مناطق زلزله زده کرمانشاه
مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وتیم بهداشت محیط بعنوان نماینده دانشگاه وارزیاب کشوری بهداشت محیط از سوی وزارت بهداشت به مناطق زلزله زده کرمانشاه اعزام گردیدند.
 ٠٩:٢٥ - 1396/08/29 - نظرات : ٠متن کامل >>

<< صفحه قبلی2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعدی >>