دو بهورزپرتلاش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آقایان درمحمد بلوچ شاغل در خانه بهداشت عبدالله بازار شهرستان چابهار و شاه کرم محمدی صدر بهورز خانه بهداشت فتح آبادانده میرجاوه با بیشترین تعداد ثبت خدمات سامانه سیب در سطح کشور رکورد داربیشترین ثبت خدمات در کشور را ازآن خود کردند.
 ٠٩:٢٩ - 1396/09/23 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/بازدیددکتر رمان ولایودهان نماینده WHO از وضعیت نظام مراقبت حشره شناسی شهرستان چابهار وسایر شهرهای استان
نمایندگان سازمان جهانی بهداشت به همراه تیمی از وزارت بهداشت به منظور بررسی وضعیت نظام مراقبت حشره شناسی و بیماری های منتقله از طریق ناقلین به ویژه پشه آئدس در استان سیستان و بلوچستان، وارد شهرستان چابهار شدند.
 ١١:١٩ - 1396/09/22 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/آگاهی مهمترین راه پیشگیری از شیوع ایدز...داوطلبان سلامت سفیران اطلاع رسانی سلامت به مردم
همایش ایدز وداوطلبان سلامت با حضور جمعی از مسئولین استانی ،ودانشگاهی در تالار فردوسی دانشگاه سیستان وبلو چستان برگزار شد.
 ٠٨:٤٠ - 1396/09/20 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/آغاز کمپین نگهبان آنتی بیوتیک در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان...هم پیمان شدن همه اقشار مردم در این کمپین بزرگ به منظور کاهش مصرف آنتی بیوتیک
برای اولین بار کمپین نگهبان آنتی بیوتیک با هدف اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به عموم شهروندان برای پیشگیری از مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تشکیل گردیده است .
 ١٠:٢٨ - 1396/09/11 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/با حضور معاون بهداشتی دانشگاه صورت گرفت: اجرای برنامه های آموزشی اطلاع رسانی آنتی بیوتیکها در بیمارستانهای خاتم الانبیا وبوعلی زاهدان
برنامه های آموزشی هفته اطلاع رسانی آنتی بیوتیکها با حضور معاون بهداشتی دانشگاه ،مسئولین بیمارستانها وکادر درمانی بیمارستانها باهدف پیشگیری از مصرف آنتی بیوتیکها در بیمارستانهای خاتم وبوعلی زاهدان برگزار شد .
 ١٣:٠٢ - 1396/09/07 - نظرات : ٠متن کامل >>

<< صفحه قبلی1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعدی >>