روابط عمومی/صعود تیم کوهنوردی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان باشعار حمایت از سلامت مادران
به مناسبت آغاز کمپین حامیان سلامت مادران تیم کوهنوردی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با شعار مادر سالم ،جامعه سالم ،وفرزندان سالم به سرپرستی دکتر ملک کیانی به قله نصیری از کوههای منطقه گنو بندرعباس صعود کردند.
 ١٣:١٦ - 1396/10/08 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/تاکید معاون بهداشتی دانشگاه درکارگروه ویژه بیماری هاری:در صورت وقوع هرگونه حیوان گزیدگی سریعا جهت واکسیناسیون رایگان به مراکز درمان پیشگیری از هاری مراجعه کنید.
کارگروه ویژه بیماری هاری با حضور مدیرکل دامپزشکی ،مدیران سازمان محیط زیست استان ،معاون بهداشتی ومدیران حوزه سلامت در معا.نت بهداشتی برگزار شد.
 ٠٩:١٦ - 1396/10/05 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد: آغاز پروژه مشترک دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با منطقه آزاد چابهار در راستای حذف مالاریا
باتوجه به سند چشم انداز 1404 در خصوص ارتقای شاخصهای بهداشت و سفر میهمانان خارجی از کشورهای مختلف به مناطق آزاد و حساسیت مسئولین مناطق آزاد جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری مالاریا ، پروژه مشترک دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با منطقه آزاد چابهار در راستای حذف ومبارزه با مالاریا آغاز شد.
 ٠٩:٤٣ - 1396/10/02 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/در کارگروه ویژه نظام مراقبت حشره شناسی عنوان شد: لاستیکهای مستعمل وانباشته شده خودروها در حاشیه شهر چابهار محلی مناسب برای رشد و تکثیر پشه آئدس، ناقل بیماریهای نوپدید وبازپدید
کارگروه ویژه بررسی وضعیت نظام مراقبت حشره شناسی و بیماری های منتقله از طریق ناقلین بویژه پشه آئدس در استان سیستان و بلوچستان با حضور نمایندگان دانشگاههای علوم پزشکی استان در زاهدان برگزار شد.
 ١٣:٢٩ - 1396/09/28 - نظرات : ٠متن کامل >>
 ١١:٣٣ - 1396/09/23 - نظرات : ٠متن کامل >>