روابط عمومی/ انتصاب آقای دکتر محمد قره بگلو به سمت سرپرست شبکه ومرکز بهداشت کنارک
طی حکمی از طرف ریاست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان دکتر محمد قره بگلو به سمت سرپرست شبکه ومرکز بهداشت کنارک منصوب شد.
 ٠٨:١٠ - 1396/11/04 - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سفر به چابهار وکنارک از روند ارائه خدمات سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت بازدید کرد وبر تداوم اجرای دقیق برنامه های کمپین حامیان سلامت مادران باردار تاکید کرد.
 ١٣:٤٨ - 1396/11/02 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/برگزاری کارگروه سلامت وامنیت غذایی وهمایش داوطلبان سلامت در سیب وسوران با حضور معاون اجرایی مرکز بهداشت استان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان طی سفر یک روزه به سیب سوران در کارگروه سلامت وامنیت غذایی وهمایش داوطلبان سلامت حضور یافت واز خدمات ارزشمند خدمتگزاران عرصه سلامت شهرستان تقدیر کرد.
 ٠٨:٥٣ - 1396/11/01 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/معاون بهداشتی وزارت بهداشت درزاهدان عنوان کرد :دست اندکاران سلامت استان سیستان وبلوچستان مرز داران سلامت اند .
 ١٢:٥٩ - 1396/10/26 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/ گزارش تصویری از سفر آقای دکتر رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت به زاهدان
گزارش تصویری از سفر آقای دکتر رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت به زاهدان
 ١١:٤٨ - 1396/10/26 - نظرات : ٠متن کامل >>