روابط عمومی/داوطلبان وسفیران سلامت چابهار جشنواره غذاهای بومی ومحلی یا شعار ترویج تغذیه سالم را برگزار کردند.
به همت 50 نفر از داوطلبان وسفیران سلامت چابهاری جشنواره غذاهای بومی ومحلی با هدف ترویج تغذیه سالم در بین شهروندان در ایام دهه فجر در شهرستان چابهاربرگزار گردید.
 ١٣:١٩ - 1396/11/18 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/تقدیر دکتر گویا رئیس مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت از معاون بهداشتی دانشگاه به دلیل استقرار نظام مراقبت محیطی در استان سیستان وبلوچستان
دکتر گویا رئیس مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت ودرمان وآموزش پزشکی از دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه به دلیل تلاشهای بی شائبه در زمینه استقرار نظام مراقبت محیطی در استان سیستان وبلوچستان تقدیر کرد.
 ٠٩:٣١ - 1396/11/15 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/صعود تیم کوهنوردی معاونت بهداشتی دانشگاه به قله 3211 متری بینالود به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران
تیم کوهنوردی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به قله 3211 متری بینالود صعود کردند.
 ٠٨:٢٧ - 1396/11/08 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/برگزاری جلسات سخنرانی علمی به زبان انگلیسی...موضوع این هفته : تغییرات اقلیم وتاثیر آن بر سلامت
اولین جلسه سخنرانی علمی به زبان انگلیسی با موضوع تغییرات اقلیم وتاثیر آن بر سلامت این هفته چهارشنبه 11 بهمن ماه از ساعت 14-13 عصر در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار می گردد.
 ١٠:٠٤ - 1396/11/07 - نظرات : ٠متن کامل >>
با توجه به موقعیت بندری چابهار وجاذبه های توریستی این شهرستان فصل جدیدی در روند برنامه های آموزشی وبهداشت محیطی ونظارتی در این شهرستان در مسیر مبارزه با دخانیات آغاز خواهد شد .
 ٠٨:٠٦ - 1396/11/05 - نظرات : ٠متن کامل >>

<< صفحه قبلی1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعدی >>