روابط عمومی: راه اندازی ایستگاههای سلامت روان با هدف غربالگری، آموزش ومشاوره در برخی از سازمانهای استان سیستان وبلوچستان
با آغاز هفته سلامت روان تعداد 5 ایستگاه خدمات سلامت روان در سطح سازمانهای استان سیستان وبلوچستان راه اندازی گردیده است.
 ١١:٥٠ - 1396/07/26 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه در مراسم تکریم ومعارفه روسای سابق وجدید مرکز بهداشت زاهدان عنوان کرد:...نگاههای انسانی به خدمت گیرندگان عرصه سلامت را تقویت کنیم.
مراسم تکریم ومعارفه روسای سابق وجدید مرکز بهداشت زاهدان با حضور معاون بهداشتی دانشگاه ،مشاورریاست دانشگاه وجمعی از پرسنل مرکز بهداشت زاهدان برگزار شد.
 ١٠:٣٩ - 1396/07/26 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/ بررسی وضعیت ایمنی آب زاهدان در کمیته فنی ایمنی آب وزارت بهداشت...تقدیر از عملکرد دست اندرکاران ایمنی آب در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
در کمیته بررسی عملکرد وضعیت ایمنی آب زاهدان که در در وزارت بهداشت تشکیل شد به دلیل تلاشهای فراوان در زمینه ارتقای ایمنی آب از اعضای کمیته فنی ایمنی آب دانشگاه زاهدان وسایر ارگانهای مرتبط تقدیر شد.
 ١٢:٢٥ - 1396/07/24 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در سفر به زر آباد کنارک به دنبال ورود بی رویه کارگران فصلی اتباع پاکستانی وافغانستانی تاکید کرد: اولین برنامه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیماریابی سریع مالاریا در بدو ورود اتباع
معاون فنی مرکز بهداشت استان پس از ورود بی رویه اتباع کشورهای پاکستان وافغانستان واحتمال بروز هرگونه بیماری واگیر در سطح منطقه به همراه تیم بیماریها در شهرستان کنارک حضور یافت واز مناطق کشاورزی محل استقرار این کارگران بازدید کرد.
 ١٠:١١ - 1396/07/21 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه در مراسم آغازین شانزدهمین دوره دانشگاه نسل سوم عنوان کرد: سالمندان سرمایه های اجتماعی ایران با یک دنیا انرژی و تجربه
شانزدهمین دوره دانشگاه نسل سوم با حضور معاون بهداشتی دانشگاه ورئیس سازمان بازنشستگی استان وهمچنین جمعی از دانش آموختگان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آغاز شد.
 ١٢:٤٥ - 1396/07/19 - نظرات : ٠متن کامل >>

<< صفحه قبلی5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 صفحه بعدی >>